Popstar Mehtap Yılmaz'dan 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren Gülşen'e: 'Çok kötü'

1989 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen Türk arabesk-fantezi şarkıcısı Bergen'in anısına hazırlanan saygı albümünde en sevilen şarkılarından biri olan 'Sen Affetsen Ben Affetmem'i ünlü popçu Gülşen seslendirdi. Şarkıcı Mehtap Yılmaz, Gülşen'in seslendirdiği şarkıyı dinledikten sonra şoke eden bir yorumda bulundu. Mehtap Yılmaz, Gülşen için ''Olmamış, çok kötü'' dedi.

30 yaşındayken öldürülen, hayat hikayesi nedeniyle 'Acıların kadını' olarak anılan arabesk müziğin kraliçesi Bergen'in anısına hazırlanan 'Bergen'e Saygı' albümünde, sanatçının en çok sevilen eserlerinden biri olan 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını ünlü pop şarkıcısı Gülşen seslendirdi. Melek Mosso, Ceylan Ertam, Melike Şahin, Jehan Babur, Derya Uluğ ve Gülşen'in yer aldığı albümün çalışmaları sürerken, Gülşen'in seslendirdiği şarkı sosyal medyada dolaşıma girdi. Gülşen'in seslendirdiği şarkıyı dinleyen Mehtap Yılmaz ise hayal kırıklığına uğradı. Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, sesi ve tarzıyla arabesk müziğin buğulu sesi Bergen'e benzetilen Mehtap Yılmaz meslektaşı Gülşen'i topa tuttu.


GÜLŞEN'İN YORUMUNU BEĞENMEDİ

4 Mart'ta yayınlanacak albümünde kendisinin de seslendirdiği 'Sen Affetmem Ben Affetmem' şarkısını Gülşen'den dinleyen Mehtap Yılmaz şaşırtan bir yorumda bulundu. Gülşen'in okuduğu şarkıyı beğenmediğini dile getiren Yılmaz, Instagram hesabından Gülşen'in fotoğrafını paylaşarak altına ''Gülşen olmamış canım benim. Çok kötü. Otur sıfır!! Şimdi sakince beni bekle'' notunu düştü.

Popstar Mehtap Yılmaz'dan 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren Gülşen'e: 'Çok kötü'

Uzun zamandır sahne kıyafetleriyle gündemde olan Gülşen'in Mehtap Yılmaz'ın bu sözleri karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

 

''GÜLŞEN'İN ŞARKIYI İYİ OKUYACAĞINI ZANNETMİYORUM''


Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz günlerde telefonla bağlandığı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında, 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını Gülşen'in seslendireceğini ve albümde yer alan isimleri duyunca konu ile ilgili sert açıklamalarda bulunmuş, şu ifadeleri kullanmıştı:

''Bu isimler Bergen'in hayatından, şarkılarından ne kadar kesitler dinlemişler, biliyorlar? Ne kadar tanıyorlar? Ne kadar alakasız isimler varsa bir araya toplamışlar. Demek ki böyle bir iş çıkartmışlar. Bergen filminin fragmanını izlediğimde alakasız bulduğum konuşma tarzları var. Bana geçmeyen bir oyunculuk sergilemiş Farah Zeynep Abdullah. Burada da bu kadar alakasız isimleri bunların prodüktörleri bir araya toplamış. Gülşen'in seslendirdiği şarkının iyi olacağını zannetmiyorum. Hiç iyi okuyacağını zannetmiyorum. Arabeski son zamanlarda ne kadar arabesk bilmeyen, anlamayan varsa arabesk furyasında. Arabeskin bir kraliçesinden bahsediyoruz. Bunu hayat hikayesini beyazperdeye alıyorsunuz. Oynatacağınız karakterler arasında da bu filmi en güzel anlatabilecek ve seyirciye yaşatabilecek karakteri oynatmanız gerektiğini düşünüyorum.''

Popstar Mehtap Yılmaz'dan 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren Gülşen'e: 'Çok kötü' - Resim : 2

4 Mart'ta piyasaya süreceği yeni albümünde Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendirdiğini de dile getiren Yılmaz, ''Bir de dinleyicimiz bizden duysun şarkıyı. Buyursun okusunlar. Hangisi okuyorsa okusun, fark etmiyor. Rejime de dinleyicime de güveniyorum. Herkes kimin ne okuduğunu, ne yaptığını zaten biliyor. 4 Mart'ı beklesinler.'' demişti.

 

Popstar Mehtap Yılmaz'dan 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren Gülşen'e: 'Çok kötü' ile ilgili etiketler Gülşen Sosyal Medya mehtap yılmaz Popstar Mehtap bergen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.