Pete ve Ejderhası filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

22 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Pete ve Ejderhası adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Pete ve Ejderhası hangi kanalda? Pete ve Ejderhasıi oyuncuları kimlerdir?

22 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Pete ve Ejderhası adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Pete ve Ejderhası 2016 yılında vizyona girmiştir.

PETE VE EJDERHASI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Disney’in sevilen aile filminin yeniden çekimi olan “Pete ve Ejderhası” Pete isimli yetim bir çocukla en iyi dostu ve aynı zamanda bir ejderha olan Elliott’ın maceralarını konu alıyor. Yaşlı ahşap oymacısı Bay Meacham, yıllardır mahalle çocuklarını Kuzeybatı Pasifik’te yaşayan acımasız ejderha hikayeleri anlatan neşeli bir adamdır. Orman bekçisi olarak çalışan kızı Grace bu hikayeleri gerçeklikten uzak bulsa da günün birinde ormanda yaşayan Pete ile tanışır. 10 yaşında, ailesi ve evi olmayan gizemli bir çocuk olan Pete ormanda Elliott isimli yeşil, dev bir ejderhayla birlikte yaşadığını iddia etmektedir. Pete’in anlattığı ejderha Elliott, Bay Meacham’ın hikayelerindeki ejderhaya son derece benzemektedir. Grace, babası Jack’in ve 11 yaşındaki Natalie’nin yardımıyla Pete’in geldiği, ait olduğu yeri ve ejderhayla ilgili gerçeği ortaya çıkartmak için yola koyulur...

Pete ve Ejderhası filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

PETE VE EJDERHASI OYUCULARI

Yönetmen: David Lowery

Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona Laurence, Robert Redford

Tür: Macera, Komedi, Fantastik, Aile

Yapım Yılı: 7 Ekim 2016 / 1s 43dk

Pete ve Ejderhası filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Pete ve ejderhası konusu özet oyuncuları yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.