Perihan Savaş'tan yıllar sonra gelen itiraf! ''Erol Taş'tan çok korktum''

Emrah Elçiboğa'nın Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayına konuk olan Perihan Savaş, Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Erol Taş ile ilgili anısını anlattı...

Sinemadaki ilk rolünü “Kötü adam” rolleriyle tanınan Erol Taş'la canlandıran Perihan Savaş, yaşadığı ilginç anıyı anlattı. Oyuncu Emrah Elçiboğa’nın Instagram’daki canlı yayınına konuk olan Perihan Savaş şöyle konuştu:

''BANA GOFRET GETİRDİ''

Perihan Savaş'tan yıllar sonra gelen itiraf! ''Erol Taş'tan çok korktum''

“Erol Taş’la sahnen var dediler. Beni esir pazarından satın alacak rol icabı. Ne kadar çekindiysem, gittim kendimi odaya kilitledim. Erol Abi geldi, ‘Ben o kadar kötü biri değilim’ dedi. Bana gofret getirdi. Sonra açtım kapıyı, çektik sahneyi. Aklıma geldikçe gülerim.”

Perihan Savaş'tan yıllar sonra gelen itiraf! ''Erol Taş'tan çok korktum'' ile ilgili etiketler Yeşilçam Perihan Savaş Erol Taş Emrah Elçiboğa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.