Pelin Akil'i Kızdıran Yorum! İnsan Çocuklarını Ayırabilir Mi? Bunu Açıkladığıma İnanamıyorum! Bir Bitmediniz

17 Nisan 1986 İstanbul doğumlu olan ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Pelin Akil güzelliği ve oyunculuğu ile ekranların son yıllarda popüler isimlerinden biri olarak bilinir. Hayatını 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile birleştiren Pelin Akil'in bu evlilikten iki kız çocuğu olmuştur. Duru Lina ve Doğa Alin ismini verdikleri ikiz çocukları ile kendileri ilgilenmeyi tercih etmişledir. Ünlü oyuncu kızlarıyla her anını da sosyal medyada paylaşıyor.

17 Nisan 1986 İstanbul doğumlu olan ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Pelin Akil güzelliği ve oyunculuğu ile ekranların son yıllarda popüler isimlerinden biri olarak bilinir.

Hayatını 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile birleştiren Pelin Akil'in bu evlilikten iki kız çocuğu olmuştur. Duru Lina ve Doğa Alin ismini verdikleri ikiz çocukları ile kendileri ilgilenmeyi tercih etmişledir. Ünlü oyuncu kızlarıyla her anını da sosyal medyada paylaşıyor.

Pelin Akil'i Kızdıran Yorum! İnsan Çocuklarını Ayırabilir Mi? Bunu Açıkladığıma İnanamıyorum! Bir Bitmediniz

Kucak Görsün Yavrucak İfadesi Oyuncuya Sitem Ettirdi

 

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Pelin Akil'in geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından kızları ile fotoğraf paylaşması gündem oldu. Lina'nın ünlü oyuncunun kucağında olması fakat  Alin'in yanında oturması üzerine takipçileri Pelin Akil'i sert bir dille hedef aldı.

Pelin Akil'i Kızdıran Yorum! İnsan Çocuklarını Ayırabilir Mi? Bunu Açıkladığıma İnanamıyorum! Bir Bitmediniz - Resim : 2

Kendisine gelen mesajı ifşa eden oyuncuya "Biraz da Alin'i kucağına al ana kucağı görsün yavrucak" yorumu yapılması üzerine sinirlerine hakim olamayan Pelin Akil sitem etti.

Alin Kucak Sevmiyor Açıklaması

 

"Önceden Lina'ya karşı ilgisizsin yorumları yapılırdı şimdi tam tersi oldu. Bir türlü bitmediniz ya. Bir anne evlatlarını ayırabilir mi? Onlar benim canım" ifadeleriyle açıklama yapan oyuncu, Alin'in kucak sevmediğini kucağa alınınca huysuzlaştığını Lina'nın ise kucağı çok sevdiğini hep kucakta olmak istediğini ifade eden ünlü oyuncu Alin ile de başka şeyler yaptığını koşarak birbilerine sarıldıklarını açıkladı.

Pelin Akil'i Kızdıran Yorum! İnsan Çocuklarını Ayırabilir Mi? Bunu Açıkladığıma İnanamıyorum! Bir Bitmediniz - Resim : 3

Mutlu evliliğini sürdürdüğü örnek çift olarak bilinen eşi Anıl Altan ve kızları Alin ve Lina ile fotoğraf ve videolarınızı sosyal medya hesabı üzerinde sık sık paylaşması sebebiyle Pelin Akil fazlasıyla eleştirilere maruz kaldı. Daha öncelerde de buna benzer olayları yaşayan ünlü oyuncu "Bir bitmedi sizin gibi düşünen insanlar" ifadelerini kullanarak sitemde bulundu. 

Pelin Akil'i Kızdıran Yorum! İnsan Çocuklarını Ayırabilir Mi? Bunu Açıkladığıma İnanamıyorum! Bir Bitmediniz ile ilgili etiketler Pelin Akil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.