Pelin Akil kimdir?

Anıl Altan ile evli olan oyuncu Pelin Akil’in koronavirüse yakalandığı belirtildi. Sosyal medya hesabından zaman zaman paylaşımlarda bulunan oyuncu Pelin Akil kimdir sorusuna yanıt arandı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde olan ikiz bebek annesi Pelin Akil’in koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Pelin Akil Kimdir?

17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Akil, ilk olarak reklam filmlerinde boy gösterdikten sonra Hamdi Alkan’ın projesi olan Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Zehra karakteriyle üne kavuştu.

Pelin Akil kimdir?

Kemal Tahir’in aynı isimli romanından uyarlanan Kurt Kanunu projesinde “Ballı Naciye” olarak ekranlarda yer alan Akil, TRT 1’de yayınlanan “Seksenler” dizisinde “Solcu Seçil’i oynadı. Akil bunların yanında Suskunlar dizisinde “Nisan” karakterine de hayat verdi.

2014 yılında TRT ekranlarındaki Kızıl Elma dizisiyle karşımıza çıkan Pelin Akil, 2015’te de Show TV'de yayımlanan Ne Münasebet dizisinde Nil karakterine can verdi. Sadece dizilerde değil belli başlı tiyatro oyunlarında da görev alan Akil, anne tarafından Makedonya göçmeni ve baba tarafından da Boşnak asıllıdır.

Pelin Akil kimdir? - Resim : 2

2016 Mayıs ayında Anıl Altan ile nişanlanan Pelin Akil, 1 Eylül 2016 tarihinde de sade bir törenle dünya evine girdi. Çiftin 2019 yılında da Alin ve Lina adlı ikiz kızları dünyaya geldi

Pelin Akil kimdir? ile ilgili etiketler Pelin Akil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.