Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne?

TMC Film’den yeni bir dizi daha! Meryem’in yapımcılığını yapan TMC Film yeni bir diziye daha imza atıyor. Selin Tunç’un kaleme aldığı kod adı ”Nefes Nefese” olan dramanın yönetmen koltuğunda dizinin başrolünüde paylaşan usta oyuncu Uğur Yücel oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Selin Tunç kaleme alıyor. Peki Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? Ne zaman başlayacak?

Nefes Nefese oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Star TV’nin yeni sezon dizileri arasına biri daha eklendi. Nefes Nefese gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle iddialı bir giriş yapacak gibi duruyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin tam kadrosu belli oldu. Nefes Nefese fragmanları izleyicisiyle buluştu. Birçok başarılı işlere imza aran TMC Film yeni bir diziye daha imza atıyor. Selin Tunç’un kaleme aldığı kod adı ”Nefes Nefese” olan dramanın reji koltuğunda usta oyuncu Uğur Yücel oturuyor. Dizi geçtiğimiz sezon 39 bölüm sonunda final yapan İçerde dizisi gibi tek sezonluk olacak. Peki Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? Ne zaman başlayacak?

Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne?

NEFES NEFESE DİZİSİ KONUSU
Çekimleri Adana ve Antakya’da devam eden Nefes Nefese, Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran'la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf'la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

NEFES NEFESE DİZİSİ OYUNCULARI

 Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese’de; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım rol alıyor.

Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 2

Şükrü Özyıldız (Yusuf);

18 Şubat 1988 İzmir doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü kazanmış daha sonra Erasmus’la Portekiz’e giderek eğitimini orada tamamlamıştır. Daha önceden Derin Sular, Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Çoban Yıldızı’nda rol almıştır.

 

Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 3

Melisa Şenolsun (Rüya);

24 Eylül 1996 İzmir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Profesyonel oyunculuk hayatına Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamış akabinde Kiralık Aşk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz’ın kadrosunda yer almıştır.

Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 4

Uğur Yücel (Atmaca Ayaz Kıran);

1 Ocak 1957 Kars doğumlu oyuncu İstanbul Belediye Konservatuvarı’de Tiyatro eğitimi almıştır. En son İçerde dizisinde rol alan usta oyuncu daha evvel Familya, Aramızda Kalsın, Canım Ailem, Hırsız Polis, Aziz Ahmet ve Süper Baba’nın kadrosunda yer almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 5

Nik Xhelilaj (Boran);

5 Mart 1983 Arnavutluk Tirana doğumlu oyuncu Tiran Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2010 yılından beri ülkemizde setlerde olan başarılı oyuncu Kayıp Şehir, Üç Yol, Her Sevda Bir Veda, Zer ve Payitaht Abdülhamid gibi projelerde rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 6

Ezgi Şenler;

11 Şubat 1993 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümü mezunudur. Daha önceden Bodrum Masalı’nda rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 7

Gülçin Santırcıoğlu;

1 Ocak 1977 İzmir doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü mezunudur. Daha önceden Gülpare, Elveda Rumeli, Yumurta, İki Çizgi, Ev, Doktorlar, Memlekette Demokrasi Var, Bir Çocuk Sevdim, Osmanlı Tokadı, Kara Ekmek, Oyun Bozan ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 8

Caner Şahin;

1 Ocak 1992 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Genç oyuncu daha önceden Babam ve Ailesi ile Tutsak dizilerinde rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 9

Şebnem Hassanisoughi;

7 Aralık 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Dantel, Kılıç Günü, Firar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Bana Hicran De, Poyraz Karayel ve Vatanım Sensin’in kadrosunda yer almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 10

Deniz Hamzaoğlu;

27 Kasım 1979 İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Karadayı, Durak, Hayat Şarkısı ve Marlon gibi projelerde rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 11

Zeyno Eracar;

5 Aralık 1970 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Kara Sevda’nın kadrosunda rol alan deneyimli oyuncu daha önceden Zeyrek ile Çeyrek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hakkını Helal Et, İki Aile ve Zerda gibi dizi projelerinde rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 12

Macit Sonkan;

1 Ocak 1953 İzmir doğumlu oyuncu Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. En son Deli Gönül’de izlediğimiz deneyimli oyuncu daha önceden Aşktan Kaçılmaz, Reis, Aşk Bir Hayal, Ezo Gelin, Bir Aşk Hikayesi ve Deli Yürek’in kadrosunda yer almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 13

Sezer Avcı;

1982 İstanbul doğumlu oyuncu Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu daha önceden yine Uğur Yücel’le kameralar karşısına geçtiği Familya dizisinde rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 14

Hülya Duyar;

26 Haziran 1970 Sivas doğumlu oyuncu tiyatroya kuaför ve makyaj sanatçısı olarak adım atmıştır. Daha sonra oyunculuk deneyimi yaşayan başarılı oyuncu Evlat Kokusu, Karagül, Bizim Yenge, Gönülçelen ve Bir Bulut Olsam gibi dizi projelerinde rol almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 15

Serkan Genç;


2 Temmuz 1980 Antakya doğumlu oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha çok sinema filmlerinde rol alan deneyimli oyuncu daha önceden İffet, Uygun Adım Aşk, Kollama, Korkusuzlar, Arka Sıradakiler, Kırık Kanatlar, Güz Yangını ve Büyük Buluşma’nın kadrosunda yer almıştır.

 Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? - Resim : 16

Pınar Erincin;

18 Şubat 1983 Almanya doğumlu Türk oyuncu daha önceden Paramparça, Güldünya, Nisan Balığı, Koru Kendini Bilekler Zamanı gibi dizi ve sinema filmi projelerinde rol almıştır.


ve Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Burak Zereyalp, Doğukan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? ile ilgili etiketler Star TV Nefes Nefese tmc
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.