Pegasus yılın son kampanyasını duyurdu! Yurt içi ve yurt dışı konaklama hizmetlerine yüzde 20 indirim yapılacak!

Hotels platformu ile yeni bir iş birliği başlatmış olduğunu duyuran Pegasus, söz konusu yeni iş birliği kapsamında yurt içi ve yurt dışı konaklamalarına indirim tanımlanacağını ifade etti.

Artan maliyetler sebebi ile sene boyunca gönüllerince tatil yapamayan birçok vatandaş, yılbaşını dışarıda geçirebilmek adına bütçelerine uygun noktaları araştırmaya başladı. Bu kapsamda devreye giren Pegasus, yeni bir iş birliğine imza attığını ve söz konusu iş birliği kapsamında da yeni bir indirim kampanyasının düzenlendiğini duyurdu.

Hava yolları sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olarak senelerdir hizmet veren Pegasus, Hotels platformu ile senenin son iş birliğine imza atmış olduğunu duyurdu. Bu kapsamda yurt içi ve yurt dışı adreslerinde belirlenmiş olan seçili oteller için indirim tanımlanacağını belirten firma, detayları tüketiciler ile paylaştı.

PEGASUS’TAN YENİ İŞ BİRLİĞİ DUYURUSU!

Pegasus yılın son kampanyasını duyurdu! Yurt içi ve yurt dışı konaklama hizmetlerine yüzde 20 indirim yapılacak!

2022 yılının zorlu şartlarını geride bırakarak 2023 yılına keyifli bir başlangıç ile giriş yapmak isteyen tüketiciler için yeni bir indirim kampanyası düzenlediğini duyuran Pegasus, söz konusu kampanyası kapsamında Hotels platformu ile anlaşmaya vardığını ifade etti. Firma 3 Ocak tarihine kadar seçili şehirlerde bulunan otellerden yapılacak olan rezervasyonlara, yüzde 20 oranında indirim tanımlanacağını belirtti. Söz konusu seçili otellerin bulundukları şehirler, şu şekilde sıralandı:

  • Dubai, Bodrum, Milano, Roma, Barselona, Berlin, İstanbul, Paris, Londra, Antalya.

PEGASUS YÜZDE 20 İNDİRİMLİ KONAKLAMA KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Hotels platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında yurt içi ve yurt dışında seçilmiş olan noktalarda gerçekleştirilecek olan otel konaklamalarına yüzde 20 oranında indirim yapılacağını duyurmuş olan Pegasus, tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Yılbaşını bir otel bünyesinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Pegasus- Hotels iş birliğinde geliştirilmiş olan kampanyaya nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı.

Pegasus resmi internet sayfası üzerinden yayınlamış olduğu konaklama indirimi kampanyasından yararlanabilmek için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmadığını ifade etti. Firma 3 Ocak tarihine kadar Pegasus Mobil uygulaması veya Pegasus’un resmi internet sitesi üzerinden biletleme işlemlerinin tamamlanmasının indirimden yararlanmak için yeterli olduğunu belirtti.

Pegasus yılın son kampanyasını duyurdu! Yurt içi ve yurt dışı konaklama hizmetlerine yüzde 20 indirim yapılacak! ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.