Pegasus duyurdu: 'Kadir gecesi' provokatörlerinin akıbeti ne olacak?

Pegasus Hava Yolları bünyesinde çalıştığı ortaya çıkan ve paylaştıkları rakı masası fotoğrafının üzerine provokatif şekilde Kadir gecesi hakkında yazı yazan bazı şahısların akıbeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Pegasus Havayolları, bir duyuru yayımlayarak bahsi geçen çalışanlarını 'etik-ahlak kuruluna gönderildiğini ve gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını' duyurdu.

27 Nisan gecesinde yaşanan olayda, bazı şahısların bulundukları rakı masasında kadeh kaldırdıkları fotoğraflarını; 'Rabbim kabul etsin', 'Kadir gecesi özel' yazıları ile paylaşarak Türkiye'yi ayağa kaldırmışlardı.

PEGASUS HAVA YOLLARI'NDAN, ÇALIŞANLARI HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

Pegasus Havayolları, önce şirketi provokatörlerin ideolojisinden ayırdı; ardından da söz konusu kişilerin 'etik-ahlak kuruluna gönderildiğini ve gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını' duyurdu. 

Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan paylaşım şu şekilde:

Pegasus duyurdu: 'Kadir gecesi' provokatörlerinin akıbeti ne olacak?

 

SuperHaber

Pegasus duyurdu: 'Kadir gecesi' provokatörlerinin akıbeti ne olacak? ile ilgili etiketler Kadir Gecesi rakı alkol kadir Pegasus rakı masası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.