Payitaht neden final yaptı? Payitaht Abdülhamid neden bitti?

Abdülhamid'in 1896 yılında saltanatının 20. yılındaki verdiği mücadeleyi konu edinen Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam final yaptı. 2017'de başlayan dizinin kadrosunda Bülent İnal ve Vildan Atasever gibi yıldızlar yer alıyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht neden bitti, Payitaht neden final yaptı?

Payitaht Abdülhamid'in final yapması sonrası izleyenler de sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi. 154. son bölümüyle 5 yıllık ekran serüvenine son verecek olan Payitaht neden final yaptı?

PAYİTAHT NEDEN FİNAL YAPTI?

Payitaht Abdülhamid dizisi 4 Haziran Cuma günü, yani bu akşam yayınlanan 154. bölümüyle final yapacak. Ekranlara veda edecek olan dizinin takipçileri bu haber karşısında oldukça üzüldü.

Son dönemlerde oldukça ilgi gören tarihi dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid dizisi tam 5 sezondur TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaktaydı. Dizinin her bölümü büyük bir ilgi ve merakla izlenirken, gelen bu final haberi şaşkınlıkla karşılandı. Dizinin hayranları Payitaht Abdülhamid neden bitti? sorusunun yanıtını ararken, ne yazık ki Payitaht Abdülhamid dizisi son kez hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid dizisi beklenmedik kararla final yapıyor. Dizi artık hikayenin sonuna gelinmesi ve dizinin reytinglerinde yaşanan düşüş nedeniyle final yapıyor.

Payitaht neden final yaptı? Payitaht Abdülhamid neden bitti? ile ilgili etiketler Payitaht Abdülhamid payitaht neden final yaptı payitaht neden bitti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.