Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Alay Cihan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Alay Cihan kimdir? "Payitaht Abdülhamid"in yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlayacak. Reyting yarışında birçok yapımı geçerek zirvenin sahipleri arasında olan dizinin kadrosunda olan Alay Cihan'ın yaşamı dizi severler tarafından merak edilmeye başlandı. Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin Alay Cihan'ın yaşamı Payitaht Abdülhamid hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Alay Cihan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Detaylar haberimizde.

Alay Cihan kimdir? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Payitaht Abdülhamid"in yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlıyor. "Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna ise 5 yeni ismin katılacağı öğrenildi. Bu oyunculardan biri olan Alay Cihan'ın hayatı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna katılan Alay Cihan'ın kişisel bilgileri yurttaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Alay Cihan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Detaylar haberimizde...

 Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Alay Cihan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Sürükleyici konusuyla dikkat çeken Es Film imzalı dönem dizisinin kadrosuna peş peşe birbirinden güçlü oyuncular katıldı.

Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine ilk olarak geçen günlerde ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil katılmıştı.

5 FLAŞ TRANSFER!

Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna son olarak Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Erdem Ergüney ve Alay Cihan katıldı.

Eylül sonunda yayınlanması planlanan dizide Güven Kıraç "Vambery"yi, Gürkan Uygun "Halil Halid"i, Başak Daşman "Şivenaz Hatun"u, Erdem Ergüney "İzzet Holo Paşa"yı, Alay Cihan ise "Trabzonlu Ali Paşa"yı oynayacak.


ALAY CİHAN KİMDİR?

Alay Cihan aslen Trabzon Sürmene’lidir. Karadeniz fıkralarını ekrana taşıyan Alay Cihan 1957 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir.

Bugüne kadar Hayatın İçinden, Fıkralarla Türkiye, Yerden Yüksek, Çocuklar Duymasın, Bizum Hoca, Mahallenin Muhtarları, Tırvana, Avcı, Hayat Bilgisi, Doktorlar, Fıkralarla Türkiye, Sözün Bittiği Yer, Aşkı Memnu, Çorap Söküğü, Laz Vampir Tirakula, Yamak Ahmat, Tut Sözünü, Kocamın Ailesi, Temel ile Dursun İstanbulda ve Parayı Bulduk gibi bir çok projede rol almıştır.


PAYİTAHT ABDÜLHAMİD

Payitaht: Abdülhamid, yapımını Filinta dizisinin yapımcısı ES Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini Uğur Uzunok'un yaptığı tarihi-kurgu türünde dizidir. TRT 1'de yayımlanan dizi, 34. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid'in saltanatının son 13 yılında (1896-1909) geçmektedir.

Konusu
Tarih 1896. Sultan Abdülhamid'in saltanatının 20. yılıdır. Abdülhamid, içeride başta Jön Türkler olmak üzere çeşitli muhaliflerle, dışarıda ise başta İngiltere olmak üzere Avrupalı devletler ile mücadele etmektedir. Diğer yandan devletinin bir arada olmasını ve parçalanmasını önlemek için büyük çaba göstermekte, Filistin ve kutsal toprakları korumak için dış güçlere karşı mücadele vermektedir.

Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Alay Cihan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler TRT 1 Payitaht Abdülhamid alay cihan
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.