Patlayan süt videosunu izle!

Patlayan süt videosu gündeme bomba gibi düştü. Gıda Dedektifi hesabının paylaştığı video gündemde konuşuluyor. Videoda Sek marka süt ocakta pişirildiği sırada aniden patlıyor. Görüntüler ise merakla araştırılıyor. İşte patlayan süt videosunu izle! Detaylar haberimizde...

Patlayan süt videosunu izle! İnternette konuşulan konulardan biri ise patlayan süt videosu. Gündemde yer alan videoda ocağın üzerinde süt pişerken aniden patlıyor. Sek marka sütün pişirildiği sırada patlaması ise herkes tarafından araştırılıyor. İşte patlayan süt videosunu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Patlayan süt videosunu izle!

Gıda Dedektifi hesabının paylaştığı görüntülerde sütün bir süre ocakta tutulduktan sonra patlaması da sütü pişirenlerde büyük korku yaratıyor. Gıda Dedektifi hesabı ise paylaşımında, “Patlayan sütün son kullanım tarihine bir ay var, süt yeni alınmış ve bozulmamış durumda bu olay yaşanıyor” bilgilerini aktarıyor.

 Hesaptan olayla ilgili şu bilgiler aktarılıyor:

"Bu videoyu tarafımıza bir takipçimiz gönderdi. Bugün öğle saatlerinde, geçtiğimiz hafta aldıkları UHT sütü ısıtırken cezvede patlıyor. Şaşkınlıkla tekrar deniyorlar, yine patlıyor. Üçüncüde videoya çekip bize gönderiyorlar. Sütün markası videoda görünüyor ama buna benzer bir şikayet birkaç gün önce de farklı bir takipçimiz tarafından da geldiğinden dikkatimizi daha da çok çekti.

Patlayan sütün son kullanım tarihine bir ay var, süt yeni alınmış ve bozulmamış durumda bu olay yaşanıyor. Bir paket açılmamış aynı Parti no’lu sütü takipçimiz muhafaza ediyor. Ürün Bakırköy Osmaniye’de Happy Center isimli marketten alınmıştır. Parti no: 18196 SKT: 16.10.2018 olan bu sütün tüketilmemesi ve kontrol edilmesi gerekiyor. Konuyla ilgili firmadan ve uzmanlardan bilgi ve görüş bekliyoruz."

SEK Süt haberi ile ilgili Tat Gıda A.Ş. tarafından  yapılan açıklama aşağıda yer almaktadır.

Kamuoyunun Dikkatine,

Bir tüketicimizin, sütü cezvede ısıttığı sırada yaşadığı patlama olayıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Sütün ısıtılması esnasında, ani ısı değişikliklerinde süt kaynamadan buhar haline geçebilir. Sütün aniden yüksek ısıya maruz kalması sonucunda oluşan gaz kabarcıkları, yüzeyde oluşan ince tabakayı aşamayarak büyür ve basınç farkı sebebiyle patlama oluşturabilir. Kaynatılmak istenen sütün aniden yüksek ısıya maruz bırakılmadan ara sıra karıştırılarak kaynatılması sorun yaşanmamasına yardımcı olacaktır.

Tüketicimizin yaşadığı bu durumun sütün bozulmasıyla ilgili olmadığını, Türkiye'nin en büyük gıda şirketlerinden biri konumundaki Tat Gıda olarak, her zaman kaliteli ve güvenilir ürünleri tüketicilerimize sunmaya gayret ettiğimizi belirtir bu vesileyle ürünlerimizde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığını da bir kez daha bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla, SEK

 SEK SÜT

SEK; Türkiye'de süt ve süt ürünlerinin üretiminin gelişmesini sağlamak ve tüketiciye sağlıklı, hijyenik, en kaliteli ve en doğal ürünleri sunmak amacıyla 1963 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'na bağlı olarak kuruldu. 1968 yılından 1995 yılına kadar Kamu İktisadi Teşebbüsü olarak faaliyetlerini sürdürdü.

Sektöründe birçok ilke imza atan SEK, ilk pastörize sütü ve ilk homojenize edilmiş (yağı her yere eşit olarak dağıtılmış) yoğurdu üretti. Süt ve süt ürünleri alanında yeniliklere devam eden SEK; dil peynirini ilk kez tüketiciyle tanıştırdı. Ayrıca kaşar ve beyaz peyniri ilk kez vakumlu ambalajda (içi hava almayan) tüketicilerine sunan marka oldu.

SEK,1995’te özelleştirilerek, sektörde faaliyet gösteren küçük ve orta büyüklükteki sanayici ve gıda toptancılarından oluşan 164 kişilik bir grup tarafından satın alındı. 1997 yılında Koç Holding, SEK hisselerinin %68'ini satın alarak, SEK'i kendi bünyesine kattı.

Herkes iyilikle beslensin; en doğal, en sağlıklı ve en lezzetli ürünler sofralara ulaşsın diye 1968’den beri faaliyetlerini sürdürmektedir.

Patlayan süt videosunu izle! ile ilgili etiketler patlayan süt videosu izle sek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.