Parayı bulunca soyunmaya başladı! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sütyensiz pozuyla sınırları zorladı!

Hayatta kalma oyunu Survivor 2021'de en dikkat çeken isimlerden biri de kuşkusuz Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Yarışma bittikten sonra bir giyim markasının reklam yüzü olan Survivor Aleyna sütyensiz bir paylaşımda bulununca ortalık ayağa kalktı. Başarılı yarışmacının Acun Ilıcalı'nın çalışma arkadaşı Gökhan Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Survivor 2021'den dördüncü olarak ayrılan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sık sık cesur ve iddialı pozları ile gündeme geliyor. Reklam yüzü olduğu giyim markası için kamera karşısına geçen ve sütyen giymediği elbisesi ile şok etkisi yaratan başarılı yarışmacı hayalleri süslemeye devam ediyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir ve Kaç Yaşında? - TeknoGaste

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yakın çalışma arkadaşı Gökhan Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu'nun sütyensiz hali binlerce takipçisinin beğenisini kazandı. Çıplak pozuna gelen yorumlar ise birbirinden ilginçti. Çoğu takipçisi, "Gökhan şimdi kuduracak" yorumunda bulundu.

Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir? - BiyografiTR

Survivor yarışması ile şöhrete kavuşan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun paylaşımı neydi?

Açık seçik giyinip kamera karşısına geçen ve giyim markasının elbiseleri ile tüm vücut hatlarını ortaya koyan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu dans etti. Hem dans edip hem de frikik vermemeye çalışan Aleyna'ya, "Parayı bulunca soyunmaya başladı" yorumları geldi.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, aşkı Survivor'da buldu! Acun Ilıcalı'nın sağ  koluyla görüntülendi

Vücudunu en iyi şekilde saran elbisesi ve sütyensiz pozuyla Aleyna Kalaycıoğlu'nun paylaşımına 40 binden fazla beğeni geldi. Binlerce yeni takipçi kazanan Aleyna Kalaycıoğlu hakkında siz ne düşünürsünüz?

 

Parayı bulunca soyunmaya başladı! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sütyensiz pozuyla sınırları zorladı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor aleyna Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Aleyna Kalaycıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.