Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 6 hemşire alıyor! İşte PÜ hemşire alımı başvuru şartları!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda 110 sözleşmeli personel alımı yapılacağı kaydedildi. Yayımlanan ilanda; hemşire, röntgen teknisyeni, eczacı, sağlık teknikeri, sağlık personeli, laborant, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, büro personeli, mühendis ve avukat alımı yapılacağı belirtildi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan son ilanda; en az lise mezunu 110 sözleşmeli personel alımı yapılacağı kamuoyuyla paylaşıldı. 12 Ocak 2022 tarihinde yayımlanan ilanda adaylara 15 günlük başvuru süreci verilerek ve bu süre 26 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar bunları sadece elektronik ortamda gerçekleştirebilecek. Bunlarında dışarısında gerçekleştirilecek herhangi şahsen ya da posta yoluyla başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Adaylardan; Mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, Güvenlik görevlisi alımı için gerekli (sağlık, kimlik kartı gibi) belgeleri sisteme yüklenmesi istenecek.

110 Sözleşmeli Personel Alımı Hangi Kadrolarda?

Pamukkale Üniversitesi’ne personel alımları;  hastane ve rektörlük birimlerinde görevlendirilmek üzere giderleri özel bütçeden karşılanacaktır. Bu bağlamda; lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı yapılacağı kaydedildi.

Lise Mezunu: 6 Hemşire, 2 Teknisyen, 45 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek), 4 Laborant, 4 Diğer Sağlık Personeli, 13 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu: 20 Hemşire, 2 Eczacı, 1 Diğer Sağlık Personeli, 1 Mühendis ve 1 Avukat

657 Sayılı Devlet memurları kanununun 48. maddesindeki nitelikleri taşımayan adaylar ilgili ilana başvuruda bulunamayacaktır. Ayrıca başvuru yapacak adayların Nöbet Usulü çalışmayı kabul etmiş olmaları ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

Başvuru metni için tıklayınız

Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 6 hemşire alıyor! İşte PÜ hemşire alımı başvuru şartları! ile ilgili etiketler pamukkale üniversitesi personel alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.