Pamela Spence kimdir?

Pamela Spence kimdir? sorusu, bu hafta Pamela Spence'in Beyaz Show'a konuk olmasıyla birlike sorulmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Pamela nerelidir? Türk mü? sorusu vatandaşın en çık merake ettiği konulardan bir tanesi. Ünlü şarkıcı Pamela Spence ismi yabancı olmasına rağmen çok iyi Türkçe konuşuyor. Pamela Spence Türk mü? Pamela Spence'in babası İngiliz annesi ise Türk'tür.Peki Pamela Spence kimdir? Pamela Spence kaç yaşında, aslen nereli? İşte ünlü şarkıcı Pamela Spence'in hayatı...

Pamela Spence kimdir? sorusu, bu hafta Pamela Spence'in Beyaz Show'a konuk olmasıyla birlike sorulmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Pamela nerelidir? Türk mü? sorusu vatandaşın en çık merak ettiği konulardan bir tanesi. Ünlü şarkıcı Pamela Spence ismi yabancı olmasına rağmen çok iyi Türkçe konuşuyor. Pamela Spence Türk mü? Pamela Spence'in babası İngiliz annesi ise Türk'tür. Peki Pamela Spence kimdir? Pamela Spence kaç yaşında, aslen nereli? İşte ünlü şarkıcı Pamela Spence'in hayatı...

pamela

PAMELA SPENCE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Pamela Spence, 23 Şubat 1973 (45 yaşında) tarihinde Almanya'nın Heidelberg şehrinde dünyaya geldi. NATO'da görev yapan babası nedeniyle sürekli olarak Almanya'da ikamet eden Pamela, anne-babasının ayrılmasının ardından 15 yaşından itibaren Türkçe de öğrendikten sonra çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı ve vokalistlik yaptı. Sonrasında ise çıkardığı ilk albümüyle ün kazanmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Pamela, sanatçı Burak Sergen'le kısa bir evlilik yapmıştır.

İlk albümü, "Eğer Dinlersen"i uzun bir hazırlık döneminden sonra 1 Haziran 2002'de çıkarmıştır. Rock tarzına daha yakınlaştığı ikinci albümü "Şehir Rehberi"ni ise 23 Kasım 2004'te piyasaya çıkarmış, özellikle söz ve ezgileri bir anda kitlelerin diline yerleşiveren "İstanbul" isimli şarkı ile büyük başarı elde etmiştir. 25 Mayıs 2006'da üçüncü albümü "Cehennet"i çıkarmıştır.

2010 yılında elektronik müziğe geçerek dördüncü albümü "Stil Zengini"ni 9 Mart 2010'da yayınlamıştır. Albümün ilk klibi ise Duygu Güzelmeriç tarafından "Say What You Want" adlı şarkıya çekilmiştir.

12 OCAK'TA BEYAZ SHOW'DA NELER OLDU?

Programın açılış bölümüne konukların kilo verme hikayeleri adeta damga vurdu. Koray Avcı 2 ayda 20 kilogram verdiğini söylerken, Gupse Özay da Deliha filmleri için nasıl kolay kilo alıp verdiğini anlatırken herkesi şaşkınlığa uğrattı. “Bonfil”in kelime anlamını merak eden Beyaz, bu soruyu Aksel Bonfil’e yöneltti ve “iyi evlat” cevabını aldı. Beyaz’ın Aksel Bonfil’i Barış Arduç’a benzetmesinin ardından açılan sohbetten Koray Avcı’nın bihaber olması başta Gupse Özay olmak üzere herkesi güldürdü. Gözde Atasoy’un haber bültenlerini sunarken kullandığı cümleleri yeniden biraraya getirip tekrar montajlayan Beyaz, hazırladığı komik VTR ile herkese kahkaha attırdı. Beyaz, Koray Avcı’nın geçen program verdiği sözü unutmayıp canlı yayın sırasında hatırlatınca Koray Avcı beatbox yapmak durumunda kaldı.

Güzel performansıyla adeta gerçek beatboxçılara taş çıkarttı. Koray Avcı’nın program sırasında hazırladığı Türk Halk Müziği potpurisi, stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi mest etti. Aksel Bonfil bilinmeyen bir yönünü Beyaz Show’da sergiledi ve söylediği şarkıyla herkesi büyüledi. Programın en büyük sürprizlerinden birini Acun Ilıcalı yaptı. Meksika’dan Gupse Özay’a video çekip gönderen Ilıcalı, Gupse Özay’ın yeni filmi için iyi dileklerini iletti. Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.