Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi?

Kocaman Ailem dizisinin 8. bölümüyle final yapmasının ardından tatile giren Özge Özder, müzisyen sevgilisi ile nikah masasına oturdu. Bu özel günün karelerini takipçileri ile paylaşan Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? Detaylı bilgiler bu haberde...

Oyuncu Özge Özder ve müzisyen sevgilisi ile dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda çift, mutluluklarını sosyal medyada yayınladıkları fotoğraflarla paylaştı. Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? Düğün haberi ve güzel oyuncu ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi?


ÖZGE ÖZDER KİMİNLE EVLENDİ?
Yeni dizisi Kocaman Ailem 8. bölümüyle final yapan oyuncu Özge Özder, müzisyen sevgilisi Sinan Güleryüz ile dünyaevine girdi. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran Özder, nikah hazırlıklarını paylaştı. Özge Özder'i bu özel gününde yakın arkadaşları Aslı Tandoğan, Gözde Kansu ve Begüm Birgören yalnız bırakmadı.

Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? - Resim : 2

Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? - Resim : 3

Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? - Resim : 4

Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? - Resim : 5

 ÖZGE ÖZDER KİMDİR?
1 Nisan 1978 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Özge Özder, küçük yaşlarda tiyatro ile tanışmıştır. 1996 yılında konservatuvar sınavlarına girmiş ve Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu olarak, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünü ise yüksek dereceyle kazanmıştır.

Oyunculuk hayatına BKM ile başlamıştır. 2001 yılından beri aktif olarak tiyatro sahnelerinde olan oyuncu 2004-2006 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Haziran Gecesi dizisinde canlandırdığı Lale adlı rol ile televizyonda da büyük başarı yakalamış, isim olarak akıllara kazınmıştır.

Show Tv'de yayınlanan Dudaktan Kalbe dizisinde canlandırdığı çelik prensesi Prenses Cavidan ise televizyon kariyerinin doruk noktası olmuştur. Televizyon ve sinema oyunculuğundaki başarısı ile günden güne dikkat çeken ve ünlü olan oyuncu tiyatro yapmaktan hiç vazgeçmemiş ve 2005 yılından beri sahneye çıktığı Şehir Tiyatroları bünyesinde halen görev yapmaktadır.

Üç Kız Kardeş oyununda Nataşa rolüyle gösterdiği performans ile Bedia Muvahhit ödülüne layık görülmüş, aynı rolle Afife Jale ve Sadri Alışık ödüllerine aday olmuştur. Leonce ile Lena oyununda Lena rolüyle yine Afife Jale ödülüne aday olan oyuncu, daha sonra FOX TV'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Emel karakterini canlandırmıştır.

Senaryo gereği komada olan Emel karakterinin ölmesi gerekiyordu fakat dizinin hayranları Özge Özder'e 'Emel'in ölmesini istemiyoruz' mesajları yollayınca ve bu mesajların sayısı oldukça yoğun olduğu için Emel karakteri ölmemiş komadan çıkıp Gül Çıkmazı'na geri dönmüştür.

Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? - Resim : 6

SİNAN GÜLERYÜZ KİMDİR?
İstanbul Opera ve Balesi müdürü Şamil Gökberk’ten dersler aldığını belirten Sinan Güleryüz tam 14 enstrüman çalabilmektedir. Dedesinin keman, amcasının kanun, diğer amcasının gitar, dayısının ise akordeon ve klavye çaldığını belirten Sinan Güleryüz müzisyen bir ailede yetişmiştir. Annesi güzellik uzmanıdır.

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Aslan Ankara‘lı olan müzisyen Sinan Güleryüz 8 yıl Emlak Bankası takımında voleybol oynamış ve birçok şampiyonlukta pay sahibi olmuştur. Ardından bir çok takımda forma giymiş en son Beşiktaş ile görüşme yaptığı dönemde diz sakatlığı nedeni ile profesyonel voleybol hayatını noktalamak zorunda kalmıştır.

Özge Özder kimdir? Ne iş yapıyor? Kiminle evlendi? ile ilgili etiketler Özge Özder Sinan Güleryüz kimdir ne iş yapıyor kiminle evlendi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.