Özel üniversite ücretleri 2022! Bilgi, Yeditepe, Bahçeşehir, Sabancı, Maltepe Üniversite fiyatları

2022 YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler tercih işlemlerine çevrildi... Bazı adaylar devlet üniversitelerinde eğitim almayı tercih ederken bazıları da özel üniversite arayışına girdi. Bu çerçevede 2022 yılı özel üniversite ücretleri büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, özel üniversite ücretleri 2022! Ayrıntılar haberimizde...

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. 

Sonuçların açıklanmasının ardından, bu yıl üniversite eğitimine başlayacak milyonlarca aday için tercih süreci de başlamış oldu. Bazı adaylar devlet üniversitelerinde eğitim almayı tercih ederken bazı adaylar da uygun fiyatlı ve puanlarının yettiği özel üniversiteleri araştırmaya başladı.

ÖZEL ÜNİVERSİTE ÜCRETLERİ 2022! BİLGİ, YEDİTEPE, BAHÇEŞEHİR, SABANCI, MALTEPE ÜNİVERSİTESİ FİYATLARI!

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

Yeditepe Üniversitesi, İstanbul'da eğitim veren, İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 4142 sayılı yasa ile 1996 yılında kurulan, Yükseköğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan bir vakıf üniversitesidir. Kurucusu Bedrettin Dalan'dır.

Yeditepe Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ

Üsküdar Üniversitesi, İnsani Değerler ve Ruh Sağlığı Vakfı tarafından 2011 yılında İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Üniversitenin kurulmasına ilişkin kanun 3 Mart 2011 tarihli ve 27863 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmıştır.

Üsküdar Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

SABANCI ÜNİVERSİTESİ

Sabancı Üniversitesi, 1994 yılında Hacı Ömer Sabancı Vakfı önderliğinde Sabancı topluluğu tarafından kurulma kararı alınmış ve Ekim 1999'da ilk öğrencilerini karşılayarak öğretime başlamış bir vakıf üniversitesidir. Sabancı Üniversitesi, Türkiye'de liberal bilimler tarzı eğitim veren ilk yükseköğretim kurumudur.

Sabancı Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulup, 16/05/2012 tarih ve 6307 sayılı kuruluş kararıyla 31/05/2012 tarih ve 28309 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla kamu tüzel kişiliğini kazanan bir Vakıf Üniversitesi olarak 2012-2013 Eğitim - Öğretim yılında faaliyete başlamak üzere kurulmuştur.

Nişantaşı Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

Maltepe Üniversitesi, 1997 yılında İstanbul'da kurulan vakıf üniversitesidir. 9 Fakülte, 1 Konservatuvar, 1 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 3 Yüksekokul ve 1 Meslek Yüksekokulu ile eğitim-öğretim vermektedir.

Maltepe Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ

Koç Üniversitesi, 1993 yılında İstanbul'da eğitime başlamış olan bir vakıf üniversitesidir. Faaliyetlerine 400 öğretim üyesi ve yaklaşık 6900 öğrenciyle devam etmektedir.

Koç Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ

Kadir Has Üniversitesi, kuruluş çalışmaları 1992 yılında başlamış ve resmî kuruluşu 28.05.1997 tarih ve 4263 sayılı yasayla gerçekleşmiş, Üniversite, iş insanı Kadir Has tarafından 1997 yılında kurulmuş, Fatih, İstanbul'da bulunan bir vakıf üniversitesidir.

Kadir Has Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Okan Üniversitesi, İstanbul'un Tuzla Akfırat'ta bulunan bir vakıf üniversitesidir. 1999 yılında kurulmuştur ve 2003-2004 akademik yılında eğitim-öğretime başlamıştır.

İstanbul Okan Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Medipol Üniversitesi, İstanbul ilinde bulunan bir vakıf üniversitesidir. Üniversite, 2009 yılında Fahrettin Koca'nın kurucusu olduğu Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından kurulmuştur. Üniversitenin kurulmasına ilişkin karar 7 Temmuz 2009 tarih ve 27281 sayılı resmi gazetedeyayınlanmıştır.

İstanbul Medipol Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

T.C. İstanbul Gedik Üniversitesi, 3 Mart 2010 tarihinde Gedik Eğitim Vakfı çatısında Halil Kaya Gedik tarafından, Ülkemizde sanayi-üniversite işbirliğini güçlendirmek, iş dünyasına nitelikli uzmanlar yetişmesini desteklemek amacıyla İstanbul Gedik Üniversitesi kurulmuştur.

İstanbul Gedik Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2013 yılında Yeşilköy 2001 Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. İlk rektör olarak Prof.Dr.Cuma Bayat atanmıştır.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 7 Haziran 1996 tarihinde İstanbul, Türkiye'de kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş vakıf üniversitesi.

İstanbul Aydın Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Haliç Üniversitesi, 1998 yılında Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Haliç Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ

Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilgili vakfınca kurulan İstanbul'daki bir vakıf üniversitesi. Nisan 2016'da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde; kuruluşu, yönetimi ve işleyişiyle ilgili çalıştay başladı. Öğrenci kabul etmeye başladığı ilk yıl Medicana Grubu'nca ₺100M yatırım yapıldı.

Fenerbahçe Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ

Doğuş Üniversitesi, 1995'te kurulan Doğuş Eğitim Vakfı'nın çalışmaları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen 09 Temmuz 1997 tarih ve 4281 Sayılı Kanun ile İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Doğuş Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ

Biruni Üniversitesi, 2014 yılında Dünya Eğitim Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Üniversite ismini bilim insanı Biruni'den almaktadır. Eğitim dili Türkçe ve İngilizce'dir. Önde Biruni Binası, arka tarafta ise Reyhan Binası ve kütüphane olarak adlandırılan üç adet binası bulunmaktadır.

Biruni Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Fatih, İstanbulda yerleşik vakıf üniversitesi. Bezmiâlem Valide Sultan, Silahtar Abdullah Ağa ve Abdülhamit Sani mazbut vakıfları adına Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2010'da kurulmuştur.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ

Beykoz Üniversitesi, İstanbul'da bulunan bir vakıf üniversitesidir. 20 Ağustos 2016'da 3 üniversite ile beraber Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu'nun devamı olarak kurulmuştur.

Beykoz Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ

Beykent Üniversitesi, 1997 yılında İstanbul'da kurulmuş olan, Türkiye'nin ilk vakıf üniversitelerinden birisidir.

Beykent Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Başkent Üniversitesi, 13 Ocak 1994 tarihinde Ankara'da Türkiye Organ Nakli ve Yanık Tedavi Vakfı ile Haberal Eğitim Vakfı tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Başkent Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

Bahçeşehir Üniversitesi, 1998 yılında Bahçeşehir-Uğur Eğitim Vakfı tarafından açılan vakıf üniversitesi. İlk olarak İstanbul'un Bahçeşehir semtinde kurulan üniversite, 2006-2007 akademik yılında iki farklı fakültesiyle Beşiktaş ilçesine taşındı.

Bahçeşehir Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı tarafından, Bakanlar Kurulu’nun 25/5/2012 tarihli kararıyla İstanbul'da kurulmuş Vakıf Meslek Yüksekokulu'dur.

Ataşehir Adıgüzel Meslekyüksekokulu 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

Ankara Medipol Üniversitesi; Ankara’da Türkiye Eğitim, Sağlık, Bilim ve Araştırma Vakfı tarafından 2018 yılında kurulmuş vakıf üniversitesidir.

Ankara Medipol Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ

Altınbaş Üniversitesi, 2008 yılında İstanbul'da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Kuruluşunda Kemerburgaz Üniversitesi adıyla eğitim vermeye başlayan kurum, 1 Temmuz 2017 itibarıyla Altınbaş Üniversitesi adını almıştır. İlk öğrencilerini 2011 yılında almıştır, 2011-2012 öğretim döneminde eğitime başlamıştır.

Altınbaş Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ

Acıbadem Üniversitesi 18 Mayıs 2007'de kurulan, kâr amacı gütmeyen bir vakıf üniversitesidir. Ana amacı sağlık bilimleri alanındaki tüm bilim dallarını bir araya getirmek olan üniversite sağlık dışı alanlarda da eğitim vermeyi amaçlamaktadır.

Acıbadem Üniversitesi 2022 eğitim ücretlerine BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

 

 

Özel üniversite ücretleri 2022! Bilgi, Yeditepe, Bahçeşehir, Sabancı, Maltepe Üniversite fiyatları ile ilgili etiketler özel üniversite ücretleri özel üniversite fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.