Özel Güvenlik sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG 90.dönem sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonucunu bekleyen adaylar heyecanla sonuçları bekliyordu. Binlerce kişinin başvurduğu ÖGG 90.dönem sınavının sonuçları sonunda açıklandı mı merak edilmekte. Adaylar için Özel Güvenlik sınav sonucu ne zaman açıklanacak araştırdık.

Özel Güvenlik olmak için başvuran ve ÖGG 90.dönem sınavına katılan adaylar için düzenlenmiş olan ÖGG sınav soruları sonunda erişime açıldığı duyuruldu.  Özel Güvenlik olmak isteyen kişilerin her gün artması ve en çok ilgi gören meslekler arasında yer alması birçok adayı heyecanlandırıyor. Özel Güvenlik Görevlisi için sınava katılan adaylar artık sonuçlarına kilitlenmiş durumda ancak henüz sonuç tarihi hakkında net bir açıklanma gelmedi.

ÖGG 90.dönem sınav soruları

20 Şubat tarihinde düzenlenmiş olan ÖGG sınavının soru kitapçığı sonunda adaylar için www.egm.gov.tr sitesinde erişime açılmıştır.

Özel Güvenlik 90.dönem sınav soruları ve cevapları

Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik sınav sonuçları EGM’nin sınav takvimine göre, 12 Mart tarihinde erişime açılması bekleniyor. https://www.egm.gov.tr/ adresinde yayımlanan duyurudan sonra adaylar sınav sonuçları T.C. kimlik numarası ile sorgulayacaklar.

Özel Güvenlik sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG 90.dönem sınav sonuçları

ÖGG sınav sorularına nasıl itiraz edilir?

ÖGG sınav sorularına 24-26 Şubat tarihleri aralığında adaylar itiraz edebilecektir.

Özel Güvenlik yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz etmek isteyen adayların Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini yazarak 15 TL ücret yatırmaları gerekmektedir.

4.2. Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirttikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.

Birleştirilmiş Genelgenin Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimi Yazılı ve Uygulamalı Sınavlarında uyulacak esaslara ve sınav talimatında belirtilen hususlara uygun hareket etmeyen kursiyerlerin sınavı geçersiz sayılacak ve yapacakları itirazlarda bu nedenle kabul edilmeyecek.

Özel Güvenlik sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG 90.dönem sınav sonuçları ile ilgili etiketler Özel güvenlik ögg sınav sonuçları açıklandı mı? ne zaman açıklanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.