Oyuncu Orhan Aydın enkaz altındaki kızı için yardım istedi

Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, Hatay’da yaşayan kızının ve eski eşinin enkaz altında olduklarını söyleyerek yardım istedi. Aydın, kızı ve eski eşinin bulunduğu adresi de paylaştı.

AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de, 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. AFAD, saat 04.26'da merkez üssü Gaziantep'in Nurdağı ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı. Deprem Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Trabzon’da da hissedildi. Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından oyuncu Orhan Aydın, Hatay'da bulunan kızı Eylem Şafak Aydın ve eski eşi Elif Torun Öneren'e ulaşamadığını söyledi.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ


Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, Hatay'ı da etkileyen deprem sonrasında kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş'in ve eski eşi Elif Torun Öneren'in enkaz altında olduğunu açıkladı. Aydın, adres vererek yardım istedi.


Orhan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Eylem Şafak Aydın Yetiş(kızım)

Elif Torun Öneren(annesi)

Ayşe fitnat hanım Cad 5 numara..
Hatay..Merkez..

EV YIKILMIŞ KIZIM ve ANNESİ ENKAZIN ALTINDALAR..

İMDATTTT..''

orhan aydın

 

Oyuncu Orhan Aydın enkaz altındaki kızı için yardım istedi ile ilgili etiketler Orhan Aydın deprem Hatay Sosyal Medya Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.