Otomotiv devi Peugeot çıldırdı! 0,99 faizi duyan bayilere koşuyor: Bu zamanda bu fiyatı kaçıran bir daha araç alamaz…

Yeni bir araba satın almak istiyorsanız, şimdi tam zamanı! Peugeot, marka araçlarında özel indirimler ve %0,99 gibi düşük bir faiz oranı sunan büyük bir kampanyayı duyurdu. Yeni bir araç sahibi olma hayali kuran ancak son dönemde artan fiyat artışlarından vazgeçenler için kaçırılmayacak bir kampanya.

Peugeot, bu kampanyaya dahil olan model ve markaları belirledi, böylece ihtiyacınıza en uygun aracı bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu tekliften yararlanmak için Honda bayileri aracılığıyla kredi başvurusunda bulunmanız ve onaylanmasını beklemeniz yeterlidir. Onaylandıktan sonra indirimli fiyatlarla yeni bir Peugeot aracının gururlu sahibi olabilirsiniz.

PEUGEOT ARAÇ KAMPANYASI DETAYLARI VE FİYATLAR

Peugeot, bu kampanyaya dahil olan model ve markaları özenle seçerek, geniş bir seçenek yelpazesinden seçim yapmanızı sağlıyor. %0,99'luk faiz oranı, normal oranlardan önemli bir indirimdir ve satın alımınızı finanse etmenizi kolaylaştırır.

İşte Peugeot Araç Kampanyası'na dahil olan modeller ve fiyatlar:

  • Peugeot 208 GT 1.2 EAT8 model 815 bin lira
  • Peugeot 308 Active Prime EAT 8 model 887 bin 500 lira
  • Peugeot 308 GT 1.2 PureTech 1 milyon 47 bin lira
  • Peugeot SUV 2008 Active Prime EAT 8 model 885 bin lira
  • Peugeot 2008 GT 1.2 EAT8 model 1.090.000 lira
  • Peugeot SUV 3008 Active Prime EAT8 model 1 milyon 172 bin lira

PEUGEOT ARAÇ KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Otomotiv devi Peugeot çıldırdı! 0,99 faizi duyan bayilere koşuyor: Bu zamanda bu fiyatı kaçıran bir daha araç alamaz…

Bu harika tekliften yararlanmak için yerel Honda bayinizi ziyaret etmeniz ve kredi başvurusunda bulunmanız yeterlidir. Bayi, süreç boyunca size rehberlik edecek ve kampanyanın gerekli tüm detaylarını ve koşullarını sağlayacaktır. Krediniz onaylandıktan sonra dilediğiniz Peugeot modelini seçebilir ve indirimli fiyatla yeni bir aracın gururlu sahibi olabilirsiniz.

Yeni bir araba almak için doğru zamanı bekliyorsanız şimdi en iyi zaman! Peugeot Araç Kampanyası, özel indirimler ve düşük faiz oranları ile yepyeni bir Peugeot araca sahip olmak için harika bir fırsat sunuyor. Bu tekliften yararlanın ve bugün bir kredi başvurusunda bulunmak için yerel Honda bayinizi ziyaret edin.

Otomotiv devi Peugeot çıldırdı! 0,99 faizi duyan bayilere koşuyor: Bu zamanda bu fiyatı kaçıran bir daha araç alamaz… ile ilgili etiketler Peugeot Otomobil Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.