ÖSYM tercihler açıklandı mı? 2020 Yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tercihler açıklandı mı? YKS yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis AYGÜN sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Peki, 2020 Yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

Adaylar YKS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak eder oldular. ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis AYGÜN beklenen müjdeli haber vererek yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda adayları bilgilendirdi.

YKS tercih işlemleri 06 Ağustos 2020 tarihinde saat 10.00'da başlamış ve 14 Ağustos 2020 tarihinde sona ermişti. Şimdi gözler YKS tercih ve yerleştirme sonuçlarına çevrilmiş oldu.

2020 YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis AYGÜN resmi twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada:

" Sevgili gençler, heyecanlısınız, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Ülkemizin yarınları olan sizler için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 2020-YKS yerleştirme işlemlerinde kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız. " dedi.

ÖSYM tercihler açıklandı mı? 2020 Yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler ÖSYM YKS tercih yerleştirme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.