Örümcek Adam filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

30 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Örümcek Adam adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Örümcek Adam hangi kanalda? Örümcek Adam oyuncuları kimlerdir?

30 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Örümcek Adam adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Örümcek Adam 2002 yılında vizyona girmiştir..

ÖRÜMCEK ADAM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Peter Parker, sosyal hayatında pek de başarılı olamayan bir öğrencidir. Okulda akranları tarafından sürekli olarak hor görülmekte ve âşık olduğu Mary Jane'i sadece hayal edebilmektedir. Bir gün okulun çıkardığı bir gezide üzerinde deneyler yapılan bir örümcek tarafından ısırılır ve Peter Parker'ın sıradan hayatı baştan aşağı değişir. Peter, örümceğin içgüdüsel yeteneklerini kazanır ve bunu şehrin karanlığında kaybettiği amcasının intikamını almak üzere kullanmaya yemin eder. Peter, artık "Örümcek Adam"dır.

Örümcek Adam filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

ÖRÜMCEK ADAM FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Sam Raimi

Oyuncular: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Willem Dafoe, Rosemary Harris

Tür: Aksiyon / Macera / Fantastik

Yapım Yılı: 2002 / 1 Saat 46 Dk

Örümcek Adam filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV örümcek adam konusu özet oyuncuları kimdir yayın akışı