Ortağı tarafından dolandırılan Coşkun Sabah battı mı?

Geçtiğimiz yıl bir arkadaşıyla birlikte Eskişehir'de yaklaşık 1 milyon liralık yatırımla tavuk çiftliği kuran şarkıcı Coşkun Sabah, 'Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış. Yumurtaları hep el altından satmış! Hemen kestim biletini.' diyerek dolandırıldığını duyurmuştu. Coşkun Sabah konu ile ilgili yeni bir açıklama yaparak batmadığını vurguladı.

69 yaşındaki ünlü müzisyen Coşkun Sabah geçtiğimiz yıl Mart ayında 1 milyon liralık yatırımla, 1780 metrekarelik tavuk çiftliği kurmuştu. Sabah, ortağının kendisini 500 bin lira dolandırdığını ve yollarını ayırdığını açıklamıştı.


''AKILLANDIM''

Sabah açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: “14 bin tavuktan aylarca zarar ettik. Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış. Yumurtaları hep el altından satmış! Hemen kestim biletini. Çok şükür işleri yoluna koydum. Şimdi 14 bin tavuktan günlük ortalama 12 bin yumurta üretiyoruz. Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım.''

Ortağı tarafından dolandırılan Coşkun Sabah battı mı?


''HER ŞEY YOLUNDA''

Konuyla ilgili önceki gün basında çıkan haberlerle ilgili yeni bir açıklama yapan Sabah, "Bazıları sanki battık bittik gibi yazıp çizdiler. Aslında her şey yolunda gidiyor. Yumurta markamıza ve kurumsal kimliğimize gelen bir zarar söz konusu değildir" dedi.

 

 

Ortağı tarafından dolandırılan Coşkun Sabah battı mı? ile ilgili etiketler coşkun sabah yumurta çiftliği tavuk çiftliği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.