Orjinal hikayeden sapan Mahkum 31. bölümde final yapıyor! Mahkum dizisi neden bitiyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ancak reytinglerinde büyük bir düşüş yaşayan Mahkum dizisinin 31. bölümde final yapacağı iddia edildi. Ancak MF Yapım tarafından yapılan açıklama kafaları karıştırdı. Peki, Mahkum bitiyor mu?

İlk sezonundan itibaren büyük beğeni toplayan FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mahkum’dan izleyenleri üzen bir haber geldi. Daha öncesinde de benzer örneklerin görüldüğü şekilde diziye olan ilgi azalınca final iddiaları gündeme gelen Mahkum için sosyal medyada final olmasın çığlıkları yükseldi.

Innocent Defendant adlı Güney Kore dizisinden uyarlanarak hazırlanan Mahkum, ilk 18 bölümü ile geçerli not almayı başarmıştı. Ancak orijinal hikaye sona erince çuvallayan senaristler için işler bir anda tersine döndü.

Orjinal hikayeden sapan Mahkum 31. bölümde final yapıyor! Mahkum dizisi neden bitiyor?

İzleyici sadakatini hızla kaybeden Mahkum dizisi ikinci sezon öncesi yapılan büyük yeniliklerin ve yeni oyuncu transferlerine rağmen adeta tokat yedi.

Mahkum dizisinin 31. bölümde final yapacağı iddiaları bir kez daha gündeme gelirken bundan sonraki dönemde neler olacağını gelecek hafta daha net bir şekilde göreceğiz.

Orjinal hikayeden sapan Mahkum 31. bölümde final yapıyor! Mahkum dizisi neden bitiyor? ile ilgili etiketler mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.