Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek?

Organize İşler 2 filminin hem yönetmen koltuğunda oturacak hem de oyuncu kadrosu arasında yer alacak olan Yılmaz Erdoğan, filmin çekim hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. Serinin ikinci filmi olan Organize İşler 2 filminin ne zaman vizyona gireceği ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı araştırılan konular arasında. Peki, Organize İşler 2 filmi ne zaman vizyona girecek? / Oyuncuları kim? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Organize İşler”i 2005 yılında seyirciyle buluşturmuş, film vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmişti. Serinin ikinci filmi olan Organize İşler 2 filminin çekim hazırlıkları başladı. Organize İşler 2 filminin ne zaman vizyona gireceği ve oyuncu kadrosu araştırılan konular arasında. Peki, Organize İşler 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Oyuncuları kim? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek?

Yılmaz Erdoğan “Organize İşler”in devamını çekiyor. Filmin oyuncu kadrosu devler ligi gibi: Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ ve Demet Akbağ.

Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Organize İşler”i 2005 yılında seyirciyle buluşturmuş, film vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmişti. 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Organize İşler 2”yi tamamlayan ünlü oyuncu, cast’ı oluşturmaya başladı ve ilk olarak sektörün dev isimlerine teklif götürdü.

OCAK 2019’DA VİZYONA GİRECEK

Erdoğan, yine senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği “Organize İşler 2” için Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ, Ata Demirer ve Demet Akbağ’la anlaşma sağladı. Çekimler nisan ayında Köyceğiz’de yapılacak. İlk filmdeki karakterleri günümüze taşıyacak filmin vizyon tarihi ise 4 Ocak 2019 olarak planlanıyor.

 KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Beş çocuklu bir ailenin çocuğu olan Tatlıtuğ, ailesi ile birlikte 1997 yılına kadara Adana'da yaşamış ardından İstanbul'a yerleşmişlerdir.

Lise eğitimini İstanbul Kalamış Lisesinde tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ, annesi Nurten Tatlıtuğ'un teşvikleri ile lise eğitiminin ardından Best Model yarışmasına kayıt yaptırmıştır. 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, Best Model of the World'e katılmaya hak kazanmış ve birinci olmuştur. Yarışmayı kazanması ile beraber hem yurt içi hem de yurt dışında tanınmaya başlamıştır. Yarışmanın ardından bir çok ajanstan teklif alan Kıvanç Tatlıtuğ, Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifi kabul ederek Paris'e yerleşti.

Paris’te yaşadığı 1,5 yıllık dönemde, birçok dizi teklifinin geldiğini öğrenen Tatlıtuğ, küçüklüğünden beri sinema ve televizyona olan ilgisi olduğundan gelen teklifleri değerlendirmek üzere Türkiye’ye döndü. Okan Bayülgen’den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimi aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı. Songül Öden ile başrolü paylaştığı dizi, Türkiye’yle birlikte Arap ülkelerinde çok beğenildi. Hatta bu popülerliği bazı ülkelerde dizinin “genel ahlaka aykırı” bulunması gerekçesiyle yayından kaldırılmasını gündeme getirdi; fakat bu durum hiç gerçekleşmedi. Gümüş’ün ardından, Menekşe ile Halil ‘de Halil karakterini canlandırdı. Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde oynadı.

Yakışıklı oyuncu, kariyerinin en büyük adımını 2008 yılında Beren Saat ile birlikte başrollerini paylaştığı Halit Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül karakteri ile attı. Bu dizi de aldığı rol ardından Türkiye'nin Behlül'ü olarak bilinen Tatlıtuğ, aldığı rol sonucunda Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

2008 yılından itibaren dünyaca bilinen ve en çok tercih edilen oyunculardan biri haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ bir çok sinema ve dizi filminde rol almıştır. 2010 yılında “Ezel” dizisinde, son bölümlerinde “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırmış, 2013'de vizyona giren Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde de yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdi. 2014 yılında Farah Zeynep Abdullah ile başrolleri paylaştığı "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide de bir süre rol almıştır.

Kurt Seyit ve Şura adlı dizinin final yapmasının ardından bir süre ekranlara ara veren yakışıklı oyuncu, 19 Şubat 2016'da stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te dünya evine girmiştir.

Kıvanç Tatlıtuğ, ekrana verdiği uzun bir aranın ardından 2017 yılında Tuğba Büyüküstün ile başrolleri paylaştığı Cesur ve Güzel adlı dizide rol almıştır. Ardından 2018 yılında Hadi Be Oğlum adlı sinema filminde başrol karakteri canlandırarak sahalara geri dönmüştür.

Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı dizi ve filmler;

2007 - Amerikalılar Karadeniz´de 2  (Sinema Filmi)

2005 - Gümüş (TV Dizisi)

2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu (TV Dizisi)

2008 - Menekşe ile Halil (TV Dizisi)

2010 - Ezel (TV Dizisi)

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2011 - 2012 - Kuzey Güney (TV Dizisi)

2013 - Kelebeğin Rüyası (TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura  (TV Dizisi)

2016 - Siyah Beyaz (TV Dizisi)

2017 - Güzel ve Cesur (TV Dizisi)

2018 - Hadi Be Oğlum (Sinema Filmi)

Kıvanç Tatlıtuğ'un aldığı ödüller;

2009 - 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Aşk-ı *Memnu)

2012 - 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Kuzey *Güney 1. Sezon)

2013 - Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (Kuzey Güney)

Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek? ile ilgili etiketler organize işler 2 ne zaman vizyona girecek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.