Onur Seyit Yaran kimdir? Altın Kelebek Ödülü adayı Onur Seyit Yaran kaç yaşında, nereli, ilişkisi var mı?

Onur Seyit Yaran kimdir? Başarılı bir televizyon dizisi olan Onur Seyit Yaran hayatı ve kariyeri hakkında tüm detaylar merak ediliyor. Özel hayatı ve çalışmaları takip edilen Onur Seyit Yaran  nereli, kaç yaşında, ilişkisi var mı?

ONUR SEYİT YARAN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

13 Ocak 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Trabzonlu olan Yaran, lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladıktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi.

Oyunculuk kariyerine 2016 yılında "Kalk Gidelim" adlı dizide "Canberk Dal" karakteriyle başladı. Ardından "Vuslat" ve "Kardeşlerim" dizilerinde rol aldı.

Yaran'ın asıl çıkışını yaptığı dizi, 2021 yılında yayınlanan "Kardeşlerim" oldu. Bu dizide canlandırdığı "Doruk Atakul" karakteriyle büyük beğeni toplayan Yaran, "6. GQ Men Of The Year Ödülleri"nde "Yılın Yükselen TV Yıldızı" ödülünü kazandı.

Yaran, şu anda "Kardeşlerim" dizisinde başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Onur Seyit Yaran, başarılı oyunculuğu ve karizmatik fiziğiyle Türkiye'nin en yetenekli genç aktörlerinden biri olarak gösteriliyor.

ONUR SEYİT YARAN FİLMOGRAFİSİ

Kalk Gidelim (2017-2019)

Vuslat (2019-2020)

Kardeşlerim (2021-)

ONUR SEYİT YARAN ÖDÜLLERİ

GQ Men Of The Year Ödülleri - Yılın Yükselen TV Yıldızı (2021)

ONUR SEYİT YARAN ÖNEMLİ ROLLERİ

"Kalk Gidelim" dizisinde "Canberk Dal" karakteri

"Vuslat" dizisinde "Enes" karakteri

"Kardeşlerim" dizisinde "Doruk Atakul" karakteri

Onur Seyit Yaran kimdir? Altın Kelebek Ödülü adayı Onur Seyit Yaran kaç yaşında, nereli, ilişkisi var mı? ile ilgili etiketler Altın Kelebek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.