Onur Can Özcan neden öldü?

Şile'de teknenin alabora olmasından sonra genç müzisyen Onur Can Özcan kayboldu. Sonrasında ise şarkıcının cansız bedenine ulaşıldı. Vatandaşlar ise neler olduğunu ve detayları merak ediyor. Onur Can Özcan neden öldü? Detaylar haberimizde...

Şile'de 5 kişinin içerisinde olduğu tekne, alabora oldu. Genç müzisyen Onur Can Özcan'ı arama çalışmaları ise devam ediyordu ama şarkıcının cansız bedenine ulaşıldı. Ölüm haberi ise bütün sevenlerini yasa boğdu.Onur Can Özcan neden öldü? Cesedi nerede bulundu?Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Onur Can Özcan neden öldü?

Şile'de dün 5 kişinin içerisinde olduğu tekne, alabora olmuş ve teknede bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybederken, 1 kişi ise denizde kaybolmuştu.

Denizde kaybolan kişinin genç şarkıcı Onurcan Özcan'ın cesedinin kayalıklarda bulunduğu açıklandı.

 


FERHAT GÖÇER: DUA EDİYORUM...

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer de genç müzisyenin tekne kazasında kaybolduğunu belirterek kendisi için dua ettiğini belirtti. Göçer sosyal medya hesabından ''Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek onurcanözcan Şile’de tene kazasında kayboldu haberi geldi.. çok üzgünüm umarım doğru değildir,kurtulması için dua edyorum'' paylaşımını yaptı.

ONURCAN ÖZCAN KİMDİR?

Yirmi bir yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onurcan Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir isim.

 

Özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınan Özcan'ın doğum yeri hakkında ise net bir bilgi yok.

YARAMIZDA KALSIN SÖZLERİ

İki yalnız bir doğru edebilirdik.
Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz.
Ben Mecnun, sen Şirin; tesadüf değil.
Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz.

Söz ettim mavilere, içimdeki yaralardan.
Gökteki yağdı yine, yerdekinde yakamoz var.
‘Bu bir soygundur ‘der gibi bakan gözlerinden,
Artık gider gibiyim.

Bahsetme kimselere, yaramızda kalsın.
Sığmadık şehirlere, şiirlere taştık.
Unutmadım yine, bir büyüklük bende kaldı.
Kadehler kırıldılar sana bu gece

 


HIRKA ŞARKI SÖZLERİ
Sen dağıttın bak
Ben topluyorum beni
Madem anlat biraz
Yolunda mı her şey senin gibi?
Benim değil
Olmuyor o söylediğin
Hoşçakal demek kolay,
Güle güle giden için

Başımda bir bela
Bu aralar ne dinlesem
Ne çalınsa aklıma;
hepsinde mevzu sen
Dillerinden hiç düşmedin
Bu şarkılar seni tanır gibiler

Ansızın bir hoşçakal kurşununa
Sarılıp veda ettim bütün sokaklarına
Onunla geçinemedim
Kokunla başedemedim
Hırkan ömrüme asılı hala


YOUTUBE

YouTube, bir video barındırma web sitesidir. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'deki San Bruno, Kaliforniya şehrindedir. 15 Şubat 2005'te 3 eski PayPal çalışanı tarafından kurulmuştur. Kasım 2006'da Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınmıştır. Günümüzde Google'ın yan kuruluşlarından biri olarak faaliyetine devam etmektedir. Site, kullanıcılarına video yükleme, izleme ve paylaşma imkanı sunmaktadır. Medya şirketleri ve kullanıcı üretimi videoların gösterimi için WebM, H.264 ve Adobe Flash Video teknolojilerini kullanır. Genel olarak; Video klipler, televizyon klipleri, müzik videoları, video bloglar, kısa özgün videolar ve eğitim videoları gibi içerikler yayınlanmaktadır.

Youtube üzerindeki içerikler genelde bireyler tarafından yüklenir. Fakat CBS, BBC, Vevo, Hulu gibi şirketler ve diğer organizasyonlar da Youtube ortaklık programı ile içeriklerinin bir kısmını yayınlamaktadır.[4] Site içi üyelik almayan kullanıcılar videoları izleyebilir. Onaylı üyeler ise kendi yayın kanallarına video yükleyebilir. Saldırganlık potansiyeli olan içerikler sadece 18 yaşından büyük olduğunu onaylayan üyeler tarafından izlenebilir.


YouTube, önceleri PayPal'da çalışanı olan Steve Chen, Chad Hurley ve Jawed Karim tarafından kurulmuştur. Hurley Indiana University of Pennsylvania üniversitesinde tasarım, Chen ve Karim ise University of Illinois at Urbana Champaign üniversitesinde bilgisayar bilimi bölümünden mezun olmuştu.

Medyada sıkça tekrarlanan bir hikâyeye göre, Hurley ve Chen 2005 yılının ilk aylarında YouTube sitesini kurma fikrini geliştirdi. Buna neden olan Chen'in San Francisco'daki apartmanında yapılan bir akşam yemeği partisi esnasında onların video paylaşımında yaşadıkları sorunlardı. Karim partiye katılmadı. Ve olayların böyle vuku bulduğunu reddetti. Ama Chen Youtube fikrinin bir akşam yemeği partisi esnasında bulunduğunu onayladı

 

 

Onur Can Özcan neden öldü? ile ilgili etiketler Ceset onur can özcan neden öldü nerede bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.