Önder Karaveli: Beşiktaş daha iyilerini yapacaktır, çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz

Önder Karaveli: "Fenerbahçe'yi yenmek için geldik. Maçı izleyenlere iyi futbol izlettirmek istiyorduk. Oyuncularım, onlardan istediğim, çalıştığımız her şeyi yaptı. Topa sahip olmayı istedik. Bu sayede boşluklar bulabileceğimizi düşünüyorduk. Tek eksik kaldı, kazanmak. Beşiktaş daha iyilerini yapacaktır, çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz."

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifası sonrası "idareten" takımın başına getirilen altyapı hocası Önder Karaveli, iki maçta 4 puan toplarken takım 6 gol attı. 

4-2'lik Kayserispor galibiyetinin ardından Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-2 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, Michy Batshuayi'nin 90+5'teki şutu direkten dönünce galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Serpil Hamdi Tüzün ruhuyla takımın başında sahaya çıkan Karaveli, maçın ardından şunları söyledi:

"MAÇI KAZANMADIK AMA OYUNU KAZANDIK" 

"Fenerbahçe'yi yenmek için geldik. Maçı izleyenlere iyi futbol izlettirmek istiyorduk. Oyuncularım, onlardan istediğim, çalıştığımız her şeyi yaptı. Topa sahip olmayı istedik. Bu sayede boşluklar bulabileceğimizi düşünüyorduk. Tek eksik kaldı, kazanmak."

"Maçı kazanmadık ama oyunu kazandık. Oyuna girenlerin katkısı oldu. Beni en çok memnun eden, böyle güçlü bir takım ve taraftar önünde, oyundan düşmeden Beşiktaş ruhu gösteren ve beraberliği yakalayan oyuncularıma teşekkür ederim. Maçı kazanabilirdik."

"Beşiktaş taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Onlar kazanamasa bile mücadele edeni destekler. Beşiktaş daha iyilerini yapacaktır. Çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz."

HAMLELERİYLE GİDİŞATI BELİRLEDİ

Fenerbahçe'nin hızlı hücum geçişlerine karşı alan savunması tercihiyle başladıklarını belirten Karaveli, "Gol yedik, oyunun başlangıcı iyiydi. Yediğimiz gole kadar iyi gitti. Yediğimiz golden sonra aynı oyunu devam ettirdik. Benim için kıymetli olan vazgeçmeden devam etmekti. Attığımız gol bizi canlandırdı. Devre bitene kadar böyle süreceğini düşünürken beraberce yediğimiz bir gol oldu. Yediğimiz gol bütün oyuncuları ilgilendirir." ifadelerini kullandı.

Rakipleri karşısında ilk yarıyı 2-1 geride tamamladıktan sonra ikinci yarıya Oğuzhan Özyakup değişikliğiyle başladıklarını hatırlatan Karaveli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen hafta Oğuzhan ve Güven değişikliğinin sonuca katkısı olmuştu. Rakip karşısında biraz daha ileriye gitmemiz gerekiyordu. Santrforumuz tek kalıyordu, Oğuzhan'ın ona yaklaşmasını istedik. Topa sahip olma konusunda işler daha iyi gitti, pozisyonlar bulmaya başladık. Rakip yarı alanda daha etkili olmaya başladık. Devre arasında oyunculara kalemizde bir gol daha olmazsa maçın 2-2 veya 3-2 lehimize gidebileceğini söylemiştim. Güzel hazırlanmış bir gol attık."

Önder Karaveli: Beşiktaş daha iyilerini yapacaktır, çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Önder Karaveli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.