Ömer Erdoğan: Üç haftadır çok şükür gol yemiyoruz

Süper Lig'e 3 maçta 7 puan toplayarak başlayan ve kalesinde henüz gol görmeyen Atakaşa Hatayspor, Alanya deplasmanına hazırlanıyor. Teknik direktör Ömer Erdoğan, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Atakaş Hatayspor, Süper Lig'in 4. haftasında 4 Ekim Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antakya Atatürk Stadı'nda teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık tutuldu. Ömer Erdoğan, basın mensuplarına, ligde üç haftadır gol yemediklerini ve rakiplerine çok fazla pozisyon vermediklerini söyledi.

YERE SAĞLAM BASIYORUZ

Lige güzel bir başlangıç yaparak 3 maçta 7 puan aldıklarını ve ayaklarının yere sağlam bastığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Üç haftadır çok şükür gol yemiyoruz. Rakiplere çok fazla pozisyon vermiyoruz. Üç hafta sonunda 7 puanla şu an açıkçası güzel bir başlangıç yaptık. Tabii ki ayaklarımızı yere sağlam basıyoruz. Bu bizi kesinlikle havaya sokmayacak, oyuncularımız aynı hırsla, ciddiyetle çalışmalarına devam ediyor. Milli maç öncesi son maçımızda da iyi mücadeleyle, futbolla, skorla milli maç arasına girip inşallah orada da eksikliklerimizi tamamlarız. Geç gelen arkadaşlarımızın fiziki durumlarını daha iyi yere çekeriz ve yolumuza devam ederiz."

 

 

Ömer Erdoğan: Üç haftadır çok şükür gol yemiyoruz ile ilgili etiketler Hatayspor Süper Lig ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.