Olympiacos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Olympiacos deplasmanında... THY Euroleague'de ilk 6 haftayı 2 galibiyetle geçen Sarı-Lacivertliler, son maçında evinde Barcelona'ya mağlup olmuş, Katalan devi maçı son saniye basketiyle kazanmıştı. Kötü bir sezon başlangıcı yapan Djordevic'in takımı, Atina'dan galip dönmek istiyor.

THY Euroleague'in 7. haftasında Olympiacos ile Fenerbahçe Beko kozlarını paylaşıyor. Çift maç haftasındaki ilk randevusunda Ataşehir'e 5'te 5'le gelen Barcelona'yla karşılaşan Sarı-Lacivertliler, Nikola Mirotic'in son saniye basketiyle 74-76 mağlup olmuştu.

Sırp koç Sasha Djordevic yönetiminde altı maçın sadece ikisini kazanabilen Fenerbahçe Beko Atina deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Kostas Sloukas'lı Olympiacos ise son maçında ALBA Berlin'i evinde 87-83 mağlup ederek sezonun 4. galibiyetini elde etmişti.

Bu sezon sadece evinde Kızılı Yıldız ve UNICS Kazan'ı mağlup edebilen Kanarya zorlu sınav öncesi THY Euroleague yönetimini topa tutmuştu.

Barcelona maçındaki hakem kararlarını eleştiren Sarı-Lacivertli yönetim zehir zemberek bir açıklama yayınlayarak tepkisini dile getirmişti.

OLYMPİACOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Olympiacos-Fenerbahçe Beko bu akşam saat 21.00'da başlayacak. Barış ve Dostluk Spor Salonu'ndaki karşılaşma beIN Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

OLYMPİACOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLE

Olympiacos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

 

Olympiacos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko olympiacos THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.