Ölümü Yakup Yavru'nun içine mi doğdu?

Adana Film Festivali'ne katılan ve sonrasında dinlenmek için gittiği otel odasında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Yakup Yavru'nun sosyal medya hesabından paylaştığı mezarlık fotoğrafı görenleri duygulandırdı.

25. Uluslararası Adana Film Festivalinde, 25'inci Yıl Emek Ödülü almak için Adana'ya gelen usta oyuncu, 66 yaşında hayata veda etti. Yavru'nun cenazesinin nereye defnedileceği ise henüz açıklanmadı.

Yakup Yavru'nun kimseye sıkıntı çıkarmamak için kendi mezar yerini satın aldığı sosyal medya hesabı paylaşımıyla ortaya çıktı.

"YERİMİ ÇOK BEĞENDİM"

Yavru, mezarlık pozunun altına şu notu düşmüştü:

"Ölümlü dünya ne olur ne olmaz' diye, İstanbul'da Zincirlikuyu değil de kendi öz memleketimde aklım başımdayken, canım sağken yerimi satın alıp, mezarımı yaptırayım dedim. Hiç olmazsa yarın öldüğümde insanlara sıkıntı çıkarmayım dedim. Her şey hazır zaten kapakları bile hazır. Çok da keyifli oldu. Zaten yerimi de çok beğendim"

 

Ölümü Yakup Yavru'nun içine mi doğdu? ile ilgili etiketler Mezarlık yakup yavru paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.