Okan Buruk ile Sergio Oliveira arasında yaşanan krizin detayları ortaya çıktı! Soyunma odasında ortalık karıştı: Önce elini sıkmadı sonra İtalyanca tartışma yaşadılar...

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük maçı sonrası yaşanan kriz sonrası Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira hakkında şok bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Sergio Oliveira, soyunma odasında Okan Buruk'un elini sıkmadı. İkili arasında tartışma yaşandı.

Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maç öncesinde Sergio Oliveira'yı kadroya dahil etmedi. Sakatlıktan döndükten sonra şans bulan Portekizli oyuncunun yaşadığı sorunlar sonrası kadrodan çıkarılmıştı.

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'na veda ettiği Fatih Karagümrük maçında gösterdiği düşük performansla birlikte soyunma odasındaki umursamaz tavırları nedeniyle Sergio Oliveira ile Okan Buruk arasında sorun yaşandığı öğrenildi.

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Portekiz yıldız, Fatih Karagümrük maçına ilk 11'de başlamış ancak devre arasında Okan Buruk tarafından oyundan alınmıştı. Oliveira'nın bu duruma soyunma odasında tepki gösterdiği öğrenildi.

ELİNİ SIKMADI, OLAY ÇIKTI!

Sabah'ın haberine göre, Fatih Karagümrük mücadelesinin ardından Okan Buruk'un, tüm futbolcuların elini sıktığı ancak Oliveira'nın buna karışık vermediği iddia edildi. İkilinin daha sonra soyunma odasında İtalyanca tartışma yaşadığı bildirildi.

Okan Buruk ismini anmadan konuştu

Beşiktaş maçından sonra basın toplantısına katılan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kadroya dahil edilmeyen oyuncuların isimlerini söyleyerek neden alınmadıklarını açıklarken Sergio Oliveira'nın ise ismini anmadı.

Instagram'dan paylaşım geld

Bu arada kadro dışı kararı sonrası Sergio Oliveira, sosyal medya hesabından paylaşım yapmış ve derbide takımının yanında olduğunu şu sözlerle dile getirmişti: "Her zaman takımımın yanındayım. Bana her zaman saygı, sevgi ve destek gösteren taraftarlarımın yanındayım. Haydi bu maçı kazanalım! İstanbul sarı-kırmızı."

Okan Buruk ile Sergio Oliveira arasında yaşanan krizin detayları ortaya çıktı! Soyunma odasında ortalık karıştı: Önce elini sıkmadı sonra İtalyanca tartışma yaşadılar... ile ilgili etiketler Sergio Oliveira Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.