Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e düğün hediyesi olarak taktığı gerdanlığın fiyatı dudak uçuklattı

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çifti dün akşam Six Senses Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle evlendi. 37 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç'un gecede 3 farklı gelinlik giyen eşi Demet Özdemir'e düğün hediyesi olarak taktığı gerdanlık göz kamaştırdı. Özdemir'e düğünlerinde Türkiye'de tek olan Bulgari serpenti gerdanlık takan şarkıcının ne kadar ödediği de ortaya çıktı. İşte Güzel oyuncunun düğün hediyesinin fiyatı...

Yılın merakla beklenen düğünü dün akşam gerçekleşti. Düğünlerini bir gün sonraya erteleyen 30 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir ile 37 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç evlendi. Özdemir'in nikah şahitliğini Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, Koç'un nikah şahitliğini ise Acun Ilıcalı yaptı. Ünlülerin akın ettiği düğünde detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e düğün hediyesi olarak taktığı gerdanlığın fiyatı dudak uçuklattı

DEMET ÖZDEMİR'E GERDANLIK HEDİYE ETTİ

Düğünde sırayla Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı bir gelinlik, Nihan Peker imzalı başka bir gelinlik ve Alexander Mc Queen defilesinden özel bir parça olan elbiseyi giyerek davetlilerin karşısına çıkan Demet Özdemir düğünde Oğuzhan Koç'un kendisine hediye ettiği gerdanlık ile de adından söz ettirdi. Özdemir düğün kıyafetini değiştirse de gerdanlığını gece boyunca boynundan çıkartmadı. 

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e düğün hediyesi olarak taktığı gerdanlığın fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 2

 GERDANLIĞIN FİYATI ORTAYA ÇIKTI: 860 BİN TL

Ünlü şarkıcının biricik eşine verdiği düğün hediyesinin detayları da çok geçmeden belli oldu. Oğuzhan Koç düğün hediyesi olarak Demet Özdemir’e, Türkiye’de tek olan Bulgari serpenti gerdanlık hediye etti. Koç'un eşine düğün hediyesi olarak aldığı gerdanlığın 860 bin TL değerinde olduğu ortaya çıktı.

 

Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e düğün hediyesi olarak taktığı gerdanlığın fiyatı dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Düğün düğün hediyesi gerdanlık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.