Öğretmen seminerleri canlı nasıl izlenir? 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu

Öğretmen seminerleri EBA TV canlı yayın izle! 16-20 Kasım 2020 tarihleri arasındaki ara tatilde Öğretmen seminerleri EBA TV üzerinden canlı yayınlanacak. İşte 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mesleki Çalışma Programı resmen yayınlandı. 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Programı da netlik kazandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 16-20 Kasım tarihleri arasındaki öğretmen seminerleri konusunda açıklamada bulundu.

EBA öğretmen giriş ekranı da seminerlere katılmak durumunda olan öğretmenler tarafından yoğun bir ilgiye maruz kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan ve Kasım ayı içerisindeki ara tatilde öğretmenlere yönelik düzenlenecek çevrim içi mesleki çalışma programı doğrultusunda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 16 Kasım Pazartesi günü saat 10.10’da canlı yayına başladı.

EBA ÖĞRETMEN GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

EBA'ya öğretmenler, kişisel MEBBİS şifreleri veya e-devlet kullanıcı adı ve şifreleri ile erişebilecek.

EBA GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

EBA ÖĞRETMEN SEMİNERİ CANLI NASIL İZLENİR?

EBA öğretmen girişi için öncelikle EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılmalı. Açılan sayfada EBA öğretmen girişi yazısına girilir. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

EBA SEMİNER CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ

Öğretmen seminerleri canlı nasıl izlenir? 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu

Öğretmen seminerleri canlı nasıl izlenir? 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu - Resim : 2

Öğretmen seminerleri canlı nasıl izlenir? 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu - Resim : 3

Öğretmen seminerleri canlı nasıl izlenir? 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu - Resim : 4

Öğretmen seminerleri canlı nasıl izlenir? 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu - Resim : 5

 

Öğretmen seminerleri canlı nasıl izlenir? 16-20 Kasım ara tatil seminer raporu ile ilgili etiketler MEB öğretmen seminerleri eba tv
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.