O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu...

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılacağının açıklanmasıyla birlikte 16 yıllık hikaye de sona erdi. İşte Messi ile özdeşleşen Barcelona kadrosunun, Ronaldinho ve Deco gibi yıldızarı da barındıran Messi öncesi ilk 11'i...

Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin 16 yıllık Barcelona kariyeri sürpriz bir şekilde sona erdi. Futbol sahnesine çıktığı günden bu yana istatistikleri alt üst eden, Maradona'da esintiler sunan kariyer başlangıcı, Maradona'dan daha iyi olduğuna dair yorumlarla devam eden yıldız futbolcu Katalanlara veda etti.

Messi cephesinden henüz bir resmi açıklama yapılmasa da Barcelona Başkanı Laporta, Finansal Fair-Play kuralları gereği Messi'nin sözleşme yükümlülüklerini yerine getiremeyeceklerini açıkladı. 

Ayrılık kararının resmen açıklanması sonrası PSG iddiaları yüksek sesle dile getirilirken, Messi'nin başka bir yıldız topluluğuna liderlik etmesi muhtemel görünüyor.

Barcelona'nın bu ayrılıkla nasıl başa çıkacağı merak konusu olurken, akıllara Messi'nin olmadığı dönemi de getirdi. Peki Messi'nin olmadığı Barcelona kadrosunda kimler vardı?

MESSİ ÖNCESİ DÖNEMİN İLK 11'İ

Mirror'dan Joe Krishnan, büyük ayrılık sonrası geçmişe ışık tutarak Messi öncesi dönemin son maçının ilk 11'ini hatırlattı.

Messi, Ekim 2004'te Espanyol maçıyla ilk kez resmi bir maçta sahada yer alırken, onsuz son maçta Frank Rijkaard yönetimindeki Barcelona, La Liga'da Numancia'ya karşı sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

İşte o maçın ilk 11'i:

Victor Valdes

Victor Valdes

Juliano Belletti

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 2

Rafael Marquez

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 3

Carles Puyol

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 4

Giovanni van Bronckhorst

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 5

Xavi

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 6

Deco

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 7

Ronaldinho

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 8

Samuel Eto'o

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 9

Ludovic Giuly

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 10

Henrik Larsson

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... - Resim : 11

O yokken kim vardı? İşte Messi'siz son Barcelona kadrosu... ile ilgili etiketler Barcelona La Liga Lionel Messi Frank Rijkaard
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.