O toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu neden yoktu? İşte yanıtı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan ve bazı yüksek yargı organı başkanı ile Meclis Başkanı Kahraman'ın makam odasında bir araya geldi. Peki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu toplantıya neden katılmadı?

Yeni yasama yılı açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulunda milletvekillerine hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclisten ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman Meclisten törenle uğurladı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genel Kurul konuşmasının ardından, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın makam odasında bir araya geldi. Görüşme 25 dakika sürdü.

Görüşmede, bazı bakanlar, yüksek yargı organları başkanları, kuvvet komutanları da bulundu.

KILIÇDAROĞLU TOPLANTIYA NEDEN KATILMADI?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu toplantıya neden katılmadığı ise daha sonra ortaya çıktı.

CHP kaynakları kendilerine bu yönde bir davet gelmediğini belirtirken, TBMM Başkanlığı davetin CHP'ye "Özel kalem" seviyesinde iletildiğini savundu.

Ancak kısa süre sonra TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Özel Kaleminin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalemine konu hakkında bilgi vermeyi "ihmal ettiği" ortaya çıktı.

Bu gelişme üzerine İsmail Kahraman, CHP liderini telefonla arayarak yaşanan aksaklık nedeniyle duyduğu üzüntüyü aktardı.

O toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu neden yoktu? İşte yanıtı... ile ilgili etiketler İsmail Kahraman Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.