O Kız Kadir'in Hastalığı Ne? Erkan Petekkaya'nın O Kız Dizisindeki Hastalığı Nedir?

O Kız dizisinde Kadir karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, doğuştan rahatsız bir karaktere hayat veriyor. Dizide bir kızı olan Kadir'in hastalığı merak ediliyor. 5 yaşında çocuk gibi davranan Kadir izleyicinin de ilgisini çekti. Peki O Kız Kadir'in hastalığı nedir? İşte detaylar...

Erkan Petekkaya doğuştan rahatsız olan Kadir karakterine hayat verdiği O Kız dizisiyle yine dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu, dizide 5 yaşındaki bir çocuk gibi davranıyor. Peki O Kız Kadir'in hastalığı ne?

O KIZ KADİR'İN HASTALIĞI NEDİR?

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya bu kez bambaşka bir rolle izleyicinin karşısına çıkıyor. Kanal D'nin yeni dizisi O Kız'da Kadir'e hayat veren Petekkaya, doğuştan rahatsız olan bir babayı canlandırıyor. Doğum esnasında göbek kordonu dolandığı için beynin kalıcı hasar yaşayan Kadir 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuk gibi davranıyor.

Kaderi doğarken boynuna dolanmış bir adam Kadir. Hepimizi hayata bağlayan o göbek kordonu, doğduğu gün hayatına imzasını atmış. Kadir, o doğum kazası yüzünden 5 yaşına gelmiş ama heybetli cüssesine inat aklı da kalbi de 5 yaşından bir gün büyüyememiş.

O Kız Kadir'in Hastalığı Ne? Erkan Petekkaya'nın O Kız Dizisindeki Hastalığı Nedir? ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya o kız kadir'in hastalığı ne o kız dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.