O ilimizde hiç vaka kalmadı! Son hasta da taburcu oldu...

Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı artarken, sevindirici haber Tunceli'den geldi. Valilikten yapılan açıklamaya göre kentte tespit edilen 8 vakanın sonuncusu da dün taburcu edildi.

Tunceli Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre kentte tespit edilen 8 koronavirüs vakasından sonuncusu da tedavisinin ardından dün taburcu edildi.

Kentteki hastanelerde koronavirüs tedavisi gören hasta kalmadı

O ilimizde hiç vaka kalmadı! Son hasta da taburcu oldu...

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Şu ana kadar Tunceli’de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan;7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan 1 hastamız da taburcu oldu.Böylece iyileşip,taburcu olan hasta sayımız 8 şükür. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz." denildi.

Açıklamada ayrıca hastanın taburcu sırasında çekilen fotoğraflarına da yer verildi.

O ilimizde hiç vaka kalmadı! Son hasta da taburcu oldu... - Resim : 2

 

 

O ilimizde hiç vaka kalmadı! Son hasta da taburcu oldu... ile ilgili etiketler Tunceli Koronavirüs Korona Hastane taburcu valilik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.