Covid-19 sonrası döneme dair dehşet verici yeni araştırma! 18 yaş altı tehdit altında

Birçok insanın ölümüne sebep olan Covid-19 virüsüne dair araştırmalar devam ediyor. Corona virüsü salgınıyla ilgi dikkat çeken bir araştırma ise ABD’den geldi. Yapılan araştırmanın sonucu ise Covid-19 sonrası dönem için korkutucu sonuçları ortaya koydu. Haberimizde araştırmaya dair detayları bulabilirsiniz.

ABD’de bulunan Case Western Reserve Tıp Fakültesi’nde görevli bilim insanları Pamela Davis, Curtis Garvin, corona virüsünün çocuklarda tip 1 diyabete sebep olabileceğini ortaya koydu. 

JAMA Network Open’da yayınlanan araştırmada, 1 milyondan fazla genç hastanın verileri ve sağlık durumlarının incelendiği belirtildi. 

Covid-19 sonrası döneme dair dehşet verici yeni araştırma! 18 yaş altı tehdit altında

18 YAŞ ALTI RİSK ALTINDA OLABİLİR!

Araştırmalara göre18 yaşından küçük hastaların sağlık verilerini inceleyen bilim insanları Covid-19 ile tip 1 diyabet arasında bağlantı kurulduğunu  aktardı. Bilim insanları, “Araştırmalar sonucunda Covid-19 bulaşan gençlerde hastalandıktan 6 ay sonra tip 1 diyabet oluştuğu ortaya çıktı. Tip 1 diyabete yatkın olan aileler Covid-19 sonrasında çocuklarına dikkat etmeli ve sağlık durumlarını kontrol etmeliler” dedi.

Henüz Covid-19’un tip 1 diyabeti tetikleyip tetiklemediği bilinmezken, 18 yaşın altındaki gençlerin yüzde 72’sinin corona virüsünden sonra kronik rahatsızlıkları oluştuğu gözlendi.

Covid-19 sonrası döneme dair dehşet verici yeni araştırma! 18 yaş altı tehdit altında ile ilgili etiketler Koronavirüs covid-19 post covid
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.