O hareketine çok sinirlendi! Sergen Yalçın ile Lisaveti Karibskaya'nın ayrılık sebebi duyanları hayrete düşürdü

22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya ile yaklaşık 9 aydır aşk yaşayan 48 yaşındaki ünlü teknik direktör Sergen Yalçın'ın ilişkilerine son verdiği ortaya çıktı. Lige odaklanmak isteyen Yalçın, Instagram tutkusundan vazgeçmeyen Ukraynalı sevgilisinden ayrıldı. Ayrılın sonrası güzel model kendi ülkesine döndü.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile kendisinden 26 yaş küçük model sevgilisi Lisaveti Karibskaya aşkı bitti. Yalçın, 9 aydır birlikte olduğu Ukraynalı modelin sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan rahatsız oldu. Sergen Yalçın, bunu birkaç kez dile getirdi.


SERGEN YALÇIN'IN SOSYAL MEDYA UYARISINI DİNLEMEDİ

Ancak Ukraynalı model yine bildiğini okudu ve sevgilisinin istemediği pozlar vermeye devam etti. Bu duruma sinirlenen Sergen Yalçın, aşka son noktayı koydu. Snobmagazin'in iddiasına göre ayrılık sonrası Lisaveti Karibskaya ülkesine geri döndü.

 

 

O hareketine çok sinirlendi! Sergen Yalçın ile Lisaveti Karibskaya'nın ayrılık sebebi duyanları hayrete düşürdü ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Lisaveti Karibskaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.