O hareketi bardağı taşıran son damla oldu... Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya ayrıldı mı?

Gittikleri her yerde birlikte boy gösteren Acun Ilıcalı - Çağla Altunkaya çiftine nazar değdi. Ünlü televizyoncu ve dört kız babası Acun Ilıcalı'nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya ile ayrıldığı iddia edildi. Ayrılık dedikodularına ise ikilinin son günlerde birlikte görüntü vermemesi neden oldu. İşte büyük aşkın bitme nedeni...

53 yaşındaki televizyoncu, sunucu ve Hull City AFC futbol takımının sahibi Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kalibini kendisinden yaşça küçük olan Çağla Altunkaya'ya kaptırmıştı. Aradığı mutluluğu genç aşkında bulan Acun Ilıcalı'dan üzen haber geldi. Ünlü çiftin ayrıldığı iddia edildi.

Gittiği her yerde kendisinden 30 yaş küçük sevgili Çağla Altunkaya ile boy gösteren ve düğünlere de sevgilisiyle katılan Ilıcalı'nın, son zamanlarda yalnız gezmesi dikkat çekti. Ayrılık kararının Altunkaya tarafından alındığı söyleniyor. Gözler Acun Ilıcalı'dan gelecek açıklamaya çevrildi.


NEDEN AYRILDILAR?

Konuşulanlara göre, Çağla Altunkaya sevgilisi Acun Ilıcalı'nın arkadaşı, ortağı, Esat Yontuç'un oğlunun doğum gününe davet edilmedi. Altunkaya'nın, Ilıcalı'nın kızı Leyla’nın mezuniyet törenine de çağırılmadı. Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı'nın mezuniyet töreninde eski eşi Zeynep Yılmaz ile bir araya gelip fotoğraf çektirmesi ise bardağı taşıran son damla oldu.

 O hareketi bardağı taşıran son damla oldu... Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya ayrıldı mı?

O hareketi bardağı taşıran son damla oldu... Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.