Nurgül Yeşilçay'ın ahı mı tuttu? Kızgın olduğu yönetmen Mehmed dizisinden kovuldu,2 milyon çöpe gitti.

Paramparça dizisinde Cevdet Mercan ile çalışırken ,yaşanılan sorunların ardından yönetmen daha fazla dayanamamış ve yerine Altan Dönmez getirilmişti.Nurgül Yeşilçay diziden ayrıldıktan sonra yönetmen Altan Dönmez ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yapmış.Yönetmen var ama yönetebilen yok demişti.

Altan Dönmez son olarak Mehmed;Bir cihan padişahı dizisinin yönetmenliğini yapmaya başladı.Kanal D’de Ocak ayında başlaması planlanan dizinin setinde kriz çıktı. Yapım şirketi O3, yönetmen Altan Dönmez ile anlaşmazlık yaşadı. Dizinin çekilen ilk bölümünü beğenmeyerek, yaklaşık 2 milyon TL’lik emeği çöpe attı. Altan Dönmez’in yerine Cevdet Mercan getirildi. Mercan, diziye adapte olmak için üç hafta süre istedi. Çekimler durdu. Senaryo yeniden yazılıyor, kadro ise gözden geçiriliyor. Sezonun en yüksek bütçeli projesi olarak kabul edilen ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ adlı dizide Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli gibi oyuncular da yer alıyor.

fatih2_1

fatih1

Nurgül Yeşilçay'ın ahı mı tuttu? Kızgın olduğu yönetmen Mehmed dizisinden kovuldu,2 milyon çöpe gitti. ile ilgili etiketler nurgülyeşilcay altandonmez kenanimirzalıoglu mehmed
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.