Nuran Yıldız batı medyasının iki yüzlülüğünü gözler önüne serdi!

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Habertürk kanalında yayınlanan Hülya Hökenek ile Enine Boyuna programında dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Yıldız, insanlık trajedisi yaşanan İsrail-Filistin savaşı üzerinden batı medyasının iki yüzlülüğünü gözler önüne serdi.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Habertürk kanalında yayınlanan Hülya Hökenek ile Enine Boyuna programında dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Yıldız, insanlık trajedisi yaşanan İsrail-Filistin savaşı üzerinden batı medyasının iki yüzlülüğünü gözler önüne serererek; batı medyasının insanları, değerli insanlar ve değersiz insanlar olmak üzere ikiye ayırdığını belirtti.

''AFRİKALILAR, AFGANLAR, GAZZELİLER, ORTADOĞULULAR DEĞERSİZDİR''

Nuran Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü; ''Kendilerine benzeyenler değerlidir, ABD'liler, Avrupalılar (ki bunu Ukrayna Savaşı'nda da gördük), İsrailliler değerlidir, Afrikalılar, Afganlar, Gazzeliler, Ortadoğulular değersizdir. Haber akış ve içerikleri de istisnalar hariç buna göre belirlenir. O nedenle de ülkelerin kendi haber medyalarının olması önemlidir. Bu bilgi önemlidir, şimdilerde çok daha önemlidir.''

Nuran Yıldız batı medyasının iki yüzlülüğünü gözler önüne serdi! ile ilgili etiketler Nuran Yıldız İsrail Filistin Savaş basın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.