Nöbet dizisi oyuncuları kimler? Hangi gün yayınlanacak? Nerede çekiliyor? Nöbet 7/24 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda? İlk bölüm fragman izle!

Nöbet dizisi ne zaman başlayacak? Show TV ekranlarından yayın hayatına merhaba diyecek olan Nöbet 7/24 dizisinin heyecanı izleyenleri sarmaya başladı.Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği dizi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerinde Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor.Peki Nöbet dizisi oyuncuları kimler? Hangi gün yayınlanacak? Nerede çekiliyor? Nöbet 7/24 ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Nöbet dizisi oyuncuları kimler? Necati Şaşmaz tarafından yapımcılığı üstlenilen Nöbet 7/24 dizisi için artık sayılı günler kaldı.Başrollerinde Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur gibi sevilen oyuncuların paylaşacağı dizi konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.Show TV ekranlarından yayınlanacan dizinin ilk görüntüleri izleyiciyle paylaşıldı.Peki Nöbet dizisi oyuncuları kimler? Hangi gün yayınlanacak? Nerede çekiliyor? Nöbet 7/24 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda? İlk bölüm fragman izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

NÖBET DİZİSİ OYUNCULARI

Show TV'de ekrana gelecek dizinin yapımcılığını Pana Film'in üstleniyor. Nöbet'in merak edilen oyuncu kadrosu netleşti. Dizinin başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık yer alıyor.

Nöbet dizisi oyuncuları kimler? Hangi gün yayınlanacak? Nerede çekiliyor? Nöbet 7/24 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda? İlk bölüm fragman izle!

NÖBET DİZİSİNİN KONUSU

Nöbet'in yeni tanıtımı duygu yüklü sahneleriyle dikkat çekti. Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan'ın (Saygın Soysal) askerleriyle girdiği tehlikeli çatışma sahnelerinin ekrana geldiği tanıtımda Zeynep Alkan'ın (İpek Karapınar) telaşlı halleri dikkat çekiyor.

"GECE VAKTİ BU DAĞLARDA YA KURT GEZER YA JANDARMA!"

Nöbet'in ekrana gelen ikinci tanımı da dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi. "Gece vakti bu dağlarda ya kurt gezer ya jandarma!" mottosuyla yola çıkan dizide aksiyon dolu anlar dikkat çekerken, Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan'ın (Saygın Soysal) askerleriyle girdiği tehlikeli çatışma sahneleri gerilimi yükseltiyor.

NÖBET DİZİSİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Nöbet’in ilk tanıtımı izleyicileriyle buluştu. Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi önemli isimler paylaşıyor.“NÖBETE DEVAM EDECEĞİZ!”Dev prodüksiyonu ve güçlü senaryosuyla izleyicileriyle buluşmak için gün sayan Nöbet’in yayınlanan ilk tanıtımı büyük beğeni topladı. Jandarma Binbaşı Barış Kalender’in (Yurdaer Okur) içtima sırasında askerlere, “Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazır nöbete devam edeceğiz!” sözleri dikkat çekiyor.İzleyenleri hem duygulandıran hem de gururlandıran tanıtım dizinin heyecan ve aksiyon dolu hikayesinden ipuçları veriyor.

NÖBET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Gökhan Erkut’un üstlendiği Nöbet dizisinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi isimler paylaşıyor.Yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği Pana Film imzalı merakla beklenen ‘Nöbet’ dizisine sürpriz bir isim daha eklendi. Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, ‘Nöbet’ dizisiyle ilk defa seyirciyle buluşacak. Gencebay, Jandarma Üsteğmen Oğuz Berhudar’ı canlandıracak. Gencebay, 20’li yaşların sonunda İzmirli çapkın bir jandarma üsteğmenini canlandıracak. Gökhan Gencebay’ın büyük heyecan duyarak katıldığı proje için de geri sayım başladı. Dizinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci gibi isimler paylaşıyor. Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un üstlendiği Pana Film yapımı ‘Nöbet’, Ocak ayında Show TV’de ekranlara gelecek.

Saygın Soysal Kıdemli Yüzbaşı Olacak!Bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan Saygın Soysal, şimdi de yeni dizisi ‘Nöbet’te Kıdemli Yüzbaşı rolüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.Bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan Saygın Soysal, şimdi de yeni dizisi ‘Nöbet’te Kıdemli Yüzbaşı rolüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Elazığlı ve bugüne kadar fazlasıyla tehlikeli görevde yer almış Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan’ı canlandıran Saygın Soysal, çekilen aksiyon sahnelerinde göz dolduruyor. Çekimleri Antalya’da devam eden, merakla beklenen dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi önemli isimler paylaşıyor.Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ yakında Show TV’de!

Necati Şaşmaz Kimdir ?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında iki hardeşi vardır. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı.
ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiğinde geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz,ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Necati Şaşmaz hayatını Türkiye'de devam etme kararı aldı. Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu.
Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de baş rolde düşünüyorum" sözlerine, düşünmek istediğini söyleyen Necati Şaşmaz, bir ay sonra bu teklifi kabul etti. 2003 yılında gösterilmeye başlayan "Kurtlar Vadisi" adlı dizi filmde Necati Şaşmaz Polat Alemdar karakterinde rol aldı.Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Necati Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yapmıştır.
Necati Şaşmaz'ın, içerisinde ilâhi aşkı anlatan şiirlerinin yer aldığı bir şiir kitabı bulunmaktadır. Ankara'da bulunduğu gençlik yıllarında başından bir aşk hikayesi geçen Necati Şaşmaz, yaşadığı duyguları şiire aktarmıştır. Bu dönemde içerisinde bulunduğu tasavvuf kültürünün de etkisiyle ilâhi aşkı şiirlerine yansıtan Şaşmaz, şiirlerini ise "Akş" ismini verdiği bir kitapta toplamıştır.
Necati Şaşmaz, 12 Aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile evlenmiştir. Necati Şaşmaz 2 Kasım 2014 tarihinde dizi çekimleri sırasında kendi kullandığı aracın kontrolden çıkması sonucunda trafik kazası geçirdi. Çenesinde kırık olduğu tespit edildi ve ameliyat edildi.

Filmleri ve Dizileri :

2012 - Kurt Kanunu (dizi)
2011 - Kurtlar Vadisi Filistin (sinema)
2010 - Halil İbrahim Sofrası (dizi)
2007 - Kurtlar Vadisi Terör (dizi)
2007 - 2014 - Kurtlar Vadisi Pusu (dizi)
2006 - Kurtlar Vadisi Irak (sinema)
2004 - Ekmek Teknesi (dizi)
2003 - 2005 - Kurtlar Vadisi (dizi)

YURDAER OKUR

Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974 yılında doğdu. Şuan da aktif olarak dizi, tiyatro ve sinema oyunculuğu görevini yapmaktadır.

Eğitim Hayatı

Yurdaer Okur liseyi, Samsun Bafra Süper Lisesi’nde okudu. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteyi Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmiciliği bölümünde okudu fakat okulu bitirmedi.

Okulun 3.senesinde okuduğu bölümün kendisini yansıtmadığını düşündü ve okuldan ayrıldı. 1994 yılında hacettepe Üniversite Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazandı ve buradan mezun oldu. Bölümü bitirdikten sonra yüksek lisans yaptı. Yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde yaptı.

İş Hayatı

Yurdaer Okur, 1999 yılında Genco Erkal ile tanıştı. Dostlar Tiyatrosuna katıldı. Burada Yalınayak Sokrates adlı bir tiyatro oyunun rol aldı. 2000 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. 2002 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosuna atandı. Bir çok alanda Diyarbakır’lı oyunculara dersler verdi. Bir çok tiyatro oyununda yer aldı.

2000 yılından beri dizi ve filmlerde yer aldı. Bunlardan en ünlüleri Karadayı, Sakarya Fırat, Kısık Ateşte 15 Dakika ve Köprü’dür.

Rol Aldığı Oyunlar

Ölümü Yaşamak : Orhan Asena – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2010

Yastık Adam : Martin McDonagh – Talimhane Tiyatrosu – 2009

Beş Yıl Geçince : Federico Garcia Lorca – Tiyatro Oyunevi – 2006

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2004

Hortlaklar : Plautus – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2003

Dünyanın Ortasında Bir Yer : Özen Yula – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2003

Benerci Kendini Niçin Öldürdü : Nazım Hikmet – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2001

Ben Ruhi Bey Nasılım : Edip Cansever – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2001

Leenane’in Güzellik Kraliçesi : Martin McDonagh – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2000

Ketçaplı Spagetti Rainer Hachfeld – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2000

Yalınayak Sokrates : Maxwell Anderson – Dostlar Tiyatrosu – 1999

Yönettiği Oyunlar

Euridice’nin Elleri : Pedro Bloch – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2012

Ben Feuerbach : Tankred Dorst – Trabzon Devlet Tiyatrosu – 2011

Evlenme ve Daha Birsürü : Anton Çehov – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2006

Benim Güzel Pabuçlarım : Dersu Yavuz Altun – Diyarbakır Devlet Tiyatrosu – 2004

Filmografisi

Reaksiyon – Gürkan – 2014

Karadayı : Uluç Bayraktar – 2012

Türkan (Sinema Filmi) : Cemal Şan – 2011

Labirent : Tolga Örnek -2011

Kılıç Günü : Osman Sınav – 2010

Sakarya Fırat : Osman Sınav – 2010

Kısık Ateşte 15 Dakika : Neco Çelik – 2006

Köprü (Dizi) : çağatay tosun – 2006

Kabuslar Evi : Uluç Bayraktar – 2006

Gen (Film) : Togan Gökbakar – 2005

Belalı Baldız : 2005

Aşk Oyunu : 2005

Sır Çocukları : Aydın Sayman – 2002

Aslı ile Kerem : 2002

Çifte Bela : 2001

Tatlı Hayat : 2001

Üzgünüm Leyla : 2000

Evdeki Yabancı : 2000

Dadı : 2000

Ferhunde Hanımlar

 

Nöbet dizisi oyuncuları kimler? Hangi gün yayınlanacak? Nerede çekiliyor? Nöbet 7/24 ne zaman başlayacak? Hangi kanalda? İlk bölüm fragman izle! ile ilgili etiketler Show TV Nöbet
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.