Niyazi Gül Dörtnala filminin konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala filminin oyuncuları kimlerdir?

9 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Niyazi Gül Dörtnala filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Niyazi Gül Dörtnala konusu nedir, Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

9 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Niyazi Gül Dörtnala adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Niyazi Gül Dörtnala filmi 2015 yılında vizyona girmiştir. Niyazi Gül Dörtnala adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Niyazi Gül Dörtnala filminin konusu nedir, Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Niyazi Gül Dörtnala filminin konusu ne?

Profesör Veteriner Niyazi Gül, çocukluğundan bu yana hayvanlarla arası hep iyi olmuş, büyük-küçük baş fark etmez tüm hayvanların dilinden anlayan biraz sıra dışı bir bilim adamıdır. İnsanların zevki için hayvanlara eziyet edilmesine, avcılığa, gerçek kürk tüketimine sonuna kadar karşı çıkmaktadır. Üniversitede dersleri hep eğlenceli geçmektedir. Niyazi Gül'ün bir de Hediye adında bir çalışanı bulunmaktadır.

Niyazi Gül Dörtnala filminin konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala filminin oyuncuları kimlerdir?

Hediye hem Niyazi Gül'ün tüm işlerine koşturmakta hem de yıllarını verdiği gizli formülü bulması için deneylerine yardım etmektedir. İzmir'de kendi halinde yaşayan Niyazi Gül'ün mütevazi hayatı Sultan Şahmerdan ve Rıza Kabakoz'un atlarını yarıştırma iddiası ile karışacaktır.   

Niyazi Gül Dörtnala filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Hakan Algül

Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 8 Mayıs 2015 / 1s 42dk

Niyazi Gül Dörtnala filminin konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.