Nisa Barış Neden Ayrıldı? Survivor Nisa ve Barış Neden, Ne Zaman Ayrıldı?

Survivor All Star devam ederken yarışmayı takip edenler bugün yayınlanan fragman ile şok oldu. Survivor 2020 sonrası süpriz bir aşka yelken açan ikili sosyal medyada oldukça fazla konuşulmuştu. Peki Nisa ile Barış neden ayrıldı? Survivor Nisa'yla Barış Neden ayrıldı*

Barış ve Nisa Neden Ayrıldı sorusu gündemde. Survivor 2020 sonrasında süpriz bir şekilde aşk ilan eden Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı magazin gündemini günlerce meşgul etmiişti. Öyle ki Taksim İstiklal Caddesi'nde aşk pozları bile veren Barış ve Nisa'nın ayrılığı herkeste şok etkisi yaratmıştı.

Barış ve Nisa Neden Ayrıldı?

Nisa ve Barış'ın neden ayrıldığını merak edenler ise kararı Nisa Bölükbaşı'nın sosyal medyada duyurması ile öğrendi. Dostça ayrıldıklarını söyleyen ikilinin ayrılık nedeni de günler sonra ortaya çıkmıştı.

İlişkiyi Nisa Bitirdi!

Survivor Nisa'nın ilişkiyi bitirme nedeni ise Barış Murat Yağcı'nın kendi hayatını anlattığı kitapta yazdıklarından dolayı olduğu belirtildi.

Sosyal medya hesabından iki cümlelik açıklama yapan Bölükbaşı "Barış ile olan ilişkimizi saygı sevgi çerçevesinde noktalandırdık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Nisa Barış Neden Ayrıldı? Survivor Nisa ve Barış Neden, Ne Zaman Ayrıldı? ile ilgili etiketler Nisa Bölükbaşı survivor barış murat yağcı ayrılık neden
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.