Niran Ünsal'ın acı günü

Geçtiğimiz günlerde böbreğindeki iltihaplanma nedeniyle hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan pop müzik sanatçısı Niran Ünsal acı haberle yıkıldı. Niran Ünsal'ın yeğeni Randy hayatını kaybetti.

Daha önce de böbreğindeki iltihaplanma nedeniyle hastanelik olan 46 yaşındaki sanatçı Niran Ünsal geçtiğimiz haftalarda yeniden aynı sorunu yaşaması üzerine hastaneye yatmıştı. Tedaviye başlayan ve sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Niran Ünsal aldığı acı haberle yıkıldı.


YEĞENİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Niran Ünsal'ın yeğeni Randy vefat etti. Acı haberi kişisel sosyal medya hesabından paylaşan sanatçı üzüntüsünü dile getirdi. Ünsal paylaşımına ''Çok üzgünüm yeğenim Randy'i kaybettik. Anneannem Fatma Kemani ve tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah'' notunu düştü. Niran Ünsal'a takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

Niran Ünsal'ın acı günü - Resim : 2

DEPREMDE ARKADAŞINI KAYBETMİŞTİ...


Öte yandan Niran Ünsal'ın, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 'Can kardeşim' dediği arkadaşı hayatını kaybetmişti. Aldığı acı haberle yıkılan Ünsal, sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirmişti: "Ah oğlum, can kardeşim. Dört gündür ulaşmaya çalışıyorum. Hiçbir telefonuma yanıt alamadım, hiçbir mesaja geri dönüş yapmadın. Sosyal medya hesaplarından yazdım. Hiçbir mesajı görmedin ne eşin ne de sen. Dört gündür içimizde yanan ateş günden güne büyüyor. Ooooy oy ne söylesem ne yazsam bu acının tarifi yok. Kardeşim yaşanan depremde İskenderun’da bugün enkaz altından çıkarılmış. Vefat haberini az önce öğrendim. Eşi ve çocuğu hayatta çok şükür fakat kendisi vefat etmiş. Çok üzgünüm Rabb’im seni rahmeti ile sarsın guzum seni hiç kırmadım, üzmedim. Hakkını helal et oğlum. Eşin ve çocuğun bize emanet"

 

 

 

Niran Ünsal'ın acı günü ile ilgili etiketler Niran Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.