Niran Ünsal acı haberi duyurdu: 'Can kardeşim vefat etmiş!'

6 Ocak günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 12 bin 873'e yükseldi. Şarkıcı Niran Ünsal, dört gündür haber alamadığı ve 'can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrendi. Niran Ünsal'ın çocukluk arkadaşının bedeni enkaz altından cansız olarak çıkarıldı.

6 Ocak günü sabaha karşı saat 04.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde ve saat 13.24'te Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremde şu ana kadar 12 bin 873 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde şarkıcı Niran Ünsal'ın 'can kardeşim' dediği çocukluk arkadaşı da yaşamını yitirdi. Niran Ünsal, acı haberi takipçileri ile paylaştı.


İşte Nİran Ünsal'ın o paylaşımı:

"Ah oğlum, can kardeşim. Dört gündür ulaşmaya çalışıyorum. Hiçbir telefonuma yanıt alamadım, hiçbir mesaja geri dönüş yapmadın. Sosyal medya hesaplarından yazdım. Hiçbir mesajı görmedin ne eşin ne de sen. Dört gündür içimizde yanan ateş günden güne büyüyor. Ooooy oy ne söylesem ne yazsam bu acının tarifi yok. Kardeşim yaşanan depremde İskenderun’da bugün enkaz altından çıkarılmış. Vefat haberini az önce öğrendim. Eşi ve çocuğu hayatta çok şükür fakat kendisi vefat etmiş. Çok üzgünüm Rabb’im seni rahmeti ile sarsın guzum seni hiç kırmadım, üzmedim. Hakkını helal et oğlum. Eşin ve çocuğun bize emanet"

niran ünsal

 

Niran Ünsal acı haberi duyurdu: 'Can kardeşim vefat etmiş!' ile ilgili etiketler deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.