Niran Ünsal korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırıldı

46 yaşındaki pop müzik sanatçısı Niran Ünsal sevenlerini korkuttu. Daha önce de böbreğindeki iltihaplanma nedeniyle hastanelik olan ünlü şarkıcı yeniden aynı sorunu yaşaması üzerine hastaneye yattı. SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Niran Ünsal yapılan tetkiklerin sonucuna göre tedaviye başlayacak. İşte şarkıcı Niran Ünsal'ın sağlık durumuna ilişkin doktorundan gelen ilk açıklama...

Sevilen şarkıcı Niran Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz yıl böbreğindeki iltihaplanma nedeniyle ameliyat masasına yatan ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın hastalığı nüksetti. İstanbul'daki özel bir hastaneye kaldırılan Ünsal tedavi altına alındı.

HASTALIĞI NÜKSETTİ

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; böbrek iltihaplanması nedeniyle hastaneye yatan Niran Ünsal, yapılan tetkikler sonucuna göre tedaviye başlayacak. 3 gün ile 1 hafta arasında hastanede yatacağı öğrenilen Ünsal'ın ameliyat olup olmayacağı ise henüz kesinleşmedi.

NİRAN ÜNSAL'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Niran Ünsal'ın sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı Doç. Dr Esat Namal yaptı. Ünlü şarkıcının tetiklerinin yapıldığını bildiren Namal, sağlık durumunu ilişkin şunları söyledi: ''Sevgil Niran kısa bir süre bizim misafirimiz olacak. Hastanın bir enfeksiyon bulgusu var. Özellikle ürüner sistem dediğimiz böbrekler ve boşaltım sistemiyle ilgili ciddi bir enfeskyonu var. Ciddi ağrı ve ateş şikayetiyle geldi. Enfeksiyona yönelik tedavilerine başladık. Niran'ın ailesinde çok fazla kanser hastası var. Kendisine de bazı nonspesifik semptomları var. Bu kötü hastalıkla karşılaşmayalım diye ya da karşılaşırsak erkenden yakalayıp bunu yok edelim diye şu anda tetkiklerini yapıyoruz. Meme ve rahimle ilgili olarak Doç. Dr. Levent Balcı ve Doç. Dr. Gökhan Demirayak gerekli tetkikleri istediler. Birkaç gün misafirimiz olacak. Sonra da inşallah 'basit bir enfeksiyon' deyip göndereceğiz. Bundan sonrası tetkiklerle belli olacak.''

Niran Ünsal'dan iki çocuğu olan İbrahim Gugu, sosyal medya hesabından ''Geçmiş olsun aşkım. Bunu da yeneceksin. İnanıyoruz ve ve senden güzel haberler bekliyoruz.'' şeklinde bir paylaşıma bulundu. Gugu'nun paylaşımına Niran Ünsal ise kalp emojisiyle karşılık verdi. Niran Ünsal'a ünlü isimlerden ve takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

niran ünsal

Geçtiğimiz yıl da aynı şikayetten dolayı hastanelik olan şarkıcı, acil olarak ameliayata alınmıştı. Sedyede acı içinde kıvrandığı bir videosunu paylaşan şarkıcı, sevenlerini sağlık durumu hakkında bilgilendirmiş ve "Safra kesesi yoğun iltihaplanıp balon gibi şişti ayrıca kesenin kanalında taş ve çamur var" ifadelerini kullanmıştı.


DEPREMDE ARKADAŞINI KAYBETTİ

Öte yandan Niran Ünsal'ın, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 'Can kardeşim' dediği arkadaşı hayatını kaybetmişti. Aldığı acı haberle yıkılan Ünsal, sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirmişti: "Ah oğlum, can kardeşim. Dört gündür ulaşmaya çalışıyorum. Hiçbir telefonuma yanıt alamadım, hiçbir mesaja geri dönüş yapmadın. Sosyal medya hesaplarından yazdım. Hiçbir mesajı görmedin ne eşin ne de sen. Dört gündür içimizde yanan ateş günden güne büyüyor. Ooooy oy ne söylesem ne yazsam bu acının tarifi yok. Kardeşim yaşanan depremde İskenderun’da bugün enkaz altından çıkarılmış. Vefat haberini az önce öğrendim. Eşi ve çocuğu hayatta çok şükür fakat kendisi vefat etmiş. Çok üzgünüm Rabb’im seni rahmeti ile sarsın guzum seni hiç kırmadım, üzmedim. Hakkını helal et oğlum. Eşin ve çocuğun bize emanet"

niran ünsal

 

Niran Ünsal korkuttu! Apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Niran Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.