Nikos Kazancakis'in ölümünden yıllar sonra ortaya çıkan romanı: Yokuş

Yazar Nikos Kazancakis'in ölümünden yıllar sonra ortaya keşfedilen ve ilk kez 2002’de yayımlanan romanı Yokuş, Türkiye’de okurseverlerle buluşuyor. İşte detaylar…

Yazar Nikos Kazancakis'in ölümünden yıllar sonra ortaya keşfedilen ve ilk kez 2002’de yayımlanan romanı Yokuş, Can Yayınları etiketiyle okurseverlerle buluşuyor.

Nikos Kazancakis'in ölümünden yıllar sonra ortaya çıkan romanı: Yokuş

Yokuş, Nikos Kazancakis'in ölümünden yıllar sonra keşfedilen ve ilk kez 2022'de yayınlanan son romanı. Yazarın kendi deneyimlerinden ve görüşlerinden izler de barındıran bu coşkulu ve melankolik eser, Kazancakis'ten hepimize bir armağan.

YOKUŞ ROMANI NE ANLATIYOR?

 

Genç ve ihtiraslı yazar Kosmas, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra eşi Noemi'yle birlikte Girit'e döndüğünde bir cennet gibi hatırladığı memleketinin yerinde yıllar süren savaşın tanınmaz hale getirdiği bir ada bulur. Her zaman ters düştüğü babası ölmüştür ve adanın büyük reislerinden dedesi de ölüm döşeğindedir. Kosmas yaşadığı kayıplardan ve karşılaştığı manzaralardan sonra dünyada yeni bir kardeşliği egemen kılacak kişilerin ken

Nikos Kazancakis'in ölümünden yıllar sonra ortaya çıkan romanı: Yokuş ile ilgili etiketler kitap
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.