Nihat Hatipoğlu son sağlık durumu nasıl?

Koronavirüse yakalanan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun son sağlık durumu merak ediliyor. Ağabeyi Ömer Vehbi ise Hatipoğlu'nun sağlık durumundan bahsederek az da olsa yüreklere su serpti.

Koronavirüse yakalanan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili olarak yeni bir haber daha geldi. Ağabeyi Ömer Vehbi, Hatipoğlu'nun sağlık durumundan bahsederek onu merak edenleri de bilgilendirmiş oldu.

Koronavirüse yakalanan ve tedavi görmeye başlayan Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu konusunda ağabeyi Ömer Vehbi’den yeni bilgiler geldi. Kardeşinin durumunun iyi olduğunu söyleyen Hatipoğlu, kısa zamanda yeniden aramıza katılabileceğinden söz etti.

Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurarak herkesten dua istemiş ve sosyal medya hesabı üzerinden de açıklamalarda bulunmuştu. Hatipoğlu paylaşımında, Dostlarım.İnşallah sıkıntıyı aşacağım. dualarınızla" diye söze başlayan Nihat Hatipoğlu, "'Milyonlarca insan bir sevgi yumağı oldunuz ve dua ettiniz.Her kesimden,düşünceden,her meslek gurubundan.Küçüğü büyüğü, açığı kapanılısı.7 den 77 ye.Sizi seviyorum.Yaptığınız güzel duaların milyoncasını Allah size saysın.Amin" mesajını göndermişti.

NİHAT HATİPOĞLU SON SAĞLIK DURUMU

Ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu ise "Sevgili dostlar kardeşler! Yoğun telefon ve mesajlar üzerine bu bilgilendirmeyi yapmak zorunda kaldım. Nihat hocamız elhamdulillah iyidir. Evinde tedavisi devam etmektedir. Sizlere teşekkür ediyor ve dualarınızı talep ediyor. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

NİHAT HATİPOĞLU KİMDİR?

Diyarbakır'da 11 Mayıs 1955 tarihinde dünyaya gelen Nihat Hatipoğlu, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'te Uşak İmam Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu. 1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. 11 Mart 2017 tarihi itibarıyla YÖK üyeliğine getirildi. Şu anda ise Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde Kurucu Rektör olarak görev yapmaktadır.

Nihat Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında dini programları hazırlayıp sunmaya 5 yıl Kanal A'da program yaparak başladı. Ayrıca Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda (Arifan radyo, Hedef radyo) 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. 2004 yılında Ramazan ayında Flash TV'de, 2005 Ramazan ayında Star TV'de Sahur programını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Star TV'de Dosta Doğru programı sundu. 2005-2010 yılları arasında Ramazan ayı süresince Star TV'de İftar ve Sahur Programlarını sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri İftar ve Sahur programlarını birinci olarak seçti.[kaynak belirtilmeli] Programları Türkiye'de birçok radyoda yayınlanmaktadır. Halen atv'de haftalık programları devam etmektedir. Kırk civarında yayınlanmış Kaset, CD, VCD'si bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı Makaleleri, Panel, Diyanet Dergisi, İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı.

18 Ocak 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne rektör olarak atandı.

 

Nihat Hatipoğlu son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu Nihat Hatipoğlu sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.